foto: Vida Press
“Victoria’s Secret” modele, kas saslimusi ar koronavīrusu, pastāsta par piedzīvotiem netipiskiem simptomiem
Britu modele Aleksīna Grehema.
2020. gada 6. aprīlis, 03:29

“Victoria’s Secret” modele, kas saslimusi ar koronavīrusu, pastāsta par piedzīvotiem netipiskiem simptomiem

Jauns.lv

30 gadus vecā “Victoria’s Secret” modele Aleksīna Grehema saslimusi ar koronavīrusu un slimnīcā nogādāta smagā stāvoklī. Tagad, kad viņa pamazām atlabst, modele pastāstījusi par netipiskajiem Covid-19 simptomiem, kādi viņu sākotnēji piemeklējuši.

Modele Aleksīna Grehema

gallery icon

Apakšveļas zīmola “Victoria’s Secret” modele Aleksīna Grehema pastāstījusi, ka viņu piemeklējušie simptomi absolūti nav bijuši raksturīgi koronavīrusam. Anglietei Grehemai bīstamais vīruss sākotnēji izpaudies kā vemšana un diareja. Modele šīs veselības problēmas noturējusi par saindēšanos ar ēdienu, un pandēmijas laikā nolēmusi jau tā noslogotos mediķus lieki netraucēt.

Taču Aleksīnas veselības stāvoklis pasliktinājies. Modelei sākušies stipri drebuļi un galvas reibšana, kļuvis grūti elpot. “Es zaudēju spēju pareizi runāt pilniem teikumiem, plaušas man neļāva to darīt. Es pati nespēju nomazgāties. Man bija nepieciešama palīdzība, lai pieceltos no gultas un paēstu. Man viss sāpēja un bija bail,” saviem sociālo tīklu sekotājiem pastāstījusi Grehema.

Redzot, ka Aleksīnai nekļūst labāk, māsa viņu aizvedusi uz slimnīcu. Mediķi modelei konstatēja koronavīrusu.

“L’Oreal Paris” reklāmas seja saviem faniem sociālajos tīklos parādījusi arī fotogrāfiju no slimnīcas, kurā viņa redzama palātā un ar masku uz sejas.

foto: Instagram

Aleksīna Grehema brīdina visus par infekcijas bīstamību un slimības smago izpausmi. “Daži cilvēki aizvien to neuztver nopietni. Viņi turpina nodarboties ar dārzkopību un mājās rīkot ballītes. Lūdzu pašizolējieties!” – lūgusi Aleksīna.