Dzīvesstils
2020. gada 17. marts, 05:51

Melnā baltā vārna - Mišela Obama. Tādu pirmo lēdiju vēl Amerika nebija piedzīvojusi

Мара Вилде

Žurnāls "OK!"

ASV 44. prezidenta Baraka Obamas sievu Mišelu Obamu vienā laidā slavēja un salīdzināja ar citām prezidentu kundzēm. Par uzskatiem – ar Eleonoru Rūzvelti, par ietekmi uz vīru – ar Nensiju Reiganu, par neatkārtojamo stilu – ar Žaklīnu Kenediju. Bet laikraksts The Times Mišelu nodēvēja par “absolūtu retumu”, jo viņa iemiesojot visas nosauktās īpašības: neatkarību, izsmalcinātu stila izjūtu un prasmi atbalstīt vīru, turklāt Mišela esot ārkārtīgi gudra un pievilcīga. Rezumējums: tādas pirmās lēdijas Amerikā vēl nav bijis!

Mišela un Baraks Obamas: laimīgi precējušies kopš 1992. gada

gallery icon
39

Kāds tuvs draugs reiz prezidentam jautājis: “Barak, atzīsties – vai tas nav aizvainojoši, ka pēdējā laikā tevi kritizē visi, kam nav slinkums, bet Mišelu tikai slavē?” “It nemaz!” attraucis Baraks. “Nesen es pats publiski paziņoju, ka daudzi gan apšauba to vai citu prezidenta īpašību, taču pirmās lēdijas izcilību neapšauba neviens!”

Kad Baraku Obamu par ASV prezidentu ievēlēja otro reizi, dzeltenā prese vārījās dusmās, bet Amerikā no mutes mutē klīda nostāsts par kādu pirmā pāra privātu restorāna apmeklējumu. Tikko abi ieņēmuši vietas pie galdiņa, pienācis restorāna īpašnieks un lūdzis atļauju pārmīt ar Mišelu pāris vārdu divatā. Pēc abu sarunas Baraks painteresējies, ko saimnieks teicis. “Viņš pusaudža vecumā esot bijis manī iemīlējies,” atbildējusi Mišela. “Tātad, ja tu būtu apprecējusi viņu, tagad tu būtu restorāna saimniece?” - “Nē, tādā gadījumā prezidents tagad būtu viņš!” 

Lasi tālāk un uzzini šīs neparastās sievietes dzīvesstāstu:

Nākamā lapa: Meitene no melnādaino strādnieku rajona