Juta Valdmane: mazāk ikdienas tēriņos, vairāk ceļojumos!
Juta Valdmane ceļojumā Madagaskarā.
Attiecības
2020. gada 13. februāris, 10:53

Juta Valdmane: mazāk ikdienas tēriņos, vairāk ceļojumos!

Jauns.lv

Lai biežāk aizbrauktu ceļojumos, permanentā grima māksliniece un Instagram modele Juta Valdmane pievienojusies veikalu tīkla “Maxima” izaicinājumam samazināt tēriņus pārtikai, pievienojoties kustībai “Taupīt ir stilīgi”.

Vairāk padomu par to, kā dzīvot taupīgi un veselīgi, lasi šeit:

Ceļošana ir viena no Jutas Valdmanes kaislībām, tādēļ viņa labprāt ietaupa naudu uz ikdienas tēriņiem, lai pasauli varētu apskatīt vēl biežāk. Instagram ierakstā viņa pauž: “Taupīt noteikti ir daudz stilīgāk, kā pārmaksāt par precēm, ko varam iegādāties par patīkamāku cenu.” Juta mudina ikvienu pārskatīt ikdienas tēriņus un pievienoties kustībai #TaupītIrStilīgi, lai vairāk līdzekļu ikviens varētu atvēlēt sen kārotām lietām.

Juta un viņas vīrs Gints lielākoties gatavo paši un ēd mājās. Tādēļ pāris pieņēma izaicinājumu sekot līdzi izdevumiem pārtikai, iegādājoties produktus “Maxima XXX” veikalos, kur ilgtermiņā par samazinātām cenām ar “Paldies” karti var iegādāties virkni augstas kvalitātes pārtikas produktus. Ar veselīgo maltīšu foto, receptēm un katra ēdiena izmaksām, kā arī panākto ietaupījumu Juta dalīsies savā Instagram kontā.