2020. gada 11. februāris, 13:10

Pasaules skaistākās sievietes māsa pierāda, ka nav ne kripatiņas sliktāka, uzvelkot caurspīdīgu kleitu uz kaila ķermeņa

Jauns.lv

24 gadus vecā amerikāņu modele Losandželosā piedalījās zīmola “Tom Ford” modes skatē. Viņas iznācienu uz mēles atcerēsies vēl ilgi.

Džiži Hadida ir Bellas Hadidas vecākā māsa, kura nesen tika nodēvēta par skaistāko sievieti pasaulē. Meitene nav ne par kripatiņu sliktāka par radinieci, ko kārtējo reizi arī pierādīja. Modele uz mēles parādījās ar provokatīvu apģērbu, raksta "Harper’s Bazzar".

foto: AFP/Scanpix
DžiDži Hadidas melnā mežģīņu kleita modes zīmola "Tom Ford" skatē.

DžiDži bija tērpusies melnā mežģīņu kleitā ar garām piedurknēm un augstu apkakli. Tomēr bija arī kāda pikanta nianse – apģērbs bija caurspīdīgs, un modelei nebija krūštura. Zem vidukļa kleitai bija milzīga melna bante, kas piesedza modeles miesu.

Meitene savā "Instagram" profilā pati lepojusies ar fotogrāfiju no modes skates, kas divu dienu laikā saņēmis jau vairāk nekā 862 tūkstošus “patīk”. Kas nav pārsteidzoši, jo modelei ir milzīga fanu armija – gandrīz 52 miljoni cilvēku. Tomēr viedokļi par Hadidas tēlu bija atšķirīgi. Kāds viņu uzskatīja par seksīgu, cits par elegantu, bet vēl kādam viņa šķita traģiska.

"Tik seksīga," rakstīja Alicealice916

"Piedod, bet tas izskatās traģiski," raksta Katie_graszl

"Tā ir elegances augstākā pakāpe," sajūsmā bija Kayliffs

DžiDži Hadida ir amerikāņu modele, kura piedzimusi biznesmeņa Muhameda Hadida un bijušās modeles Jolandas Hadidas ģimenē. Meitene bieži parādās uz modes žurnālu vākiem un filmējusies vairākos mūzikas video. Viņas 23 gadus vecā māsa Bella un 20 gadus vecais brālis Anvars arī strādā modes biznesā.