Attiecības
2020. gada 10. februāris, 11:29

Timma un Sedokova iegādājas suni un izveido viņam Instagram kontu

Jauns.lv

Nedēļu pirms Svētā Valentīna dienas Krievijas dziedātāja Anna Sedokova un latviešu basketbolists Jānis Timma palepojušies ar ģimenes pieaugumu - abi kopā iegādājušies amerikāņu buldogu, kuram devuši vārdu Mamba un sauc par savu dēlu.

Timmas mīļotajai Annai Sedakovai jau ir divi suņi, taču ar tiem zvaigžņotajam pārim bija par maz, jo jau aizvadītā gada nogalē Jānis un Anna paviesojās dzīvnieku patversmē, kur ne tikai apdāvināja tās iemītniekus, bet, visticamāk, nobrieda par vēl viena mājas mīluļa iegādi.


Taču jaunais suns nav noskatīts patversmē, bet gan atgādāts no Amerikas. Timmas un Sedakovas izvēlētais amerikāņu buldogs ir titulētu vecāku kucēns, uz Maskavu tas atvests ar lidmašīnu no Losandželosas - pēc 12 stundu lidojuma suņuku lidostā sagaidīja tā jaunie saimnieki.

Kucēnam vārds Mamba dots, godinot nesen traģiski bojāgājušo basketbolistu Kobi Braientu, kura iesauka bija Mamba. Turklāt Timma un Sedakova savam suņukam pat izveidojuši kontu sociālajā tīklā “Instagram”, un konts “mambabully” dienas laikā jau ticis pie teju 6000 sekotāju!

Annas Sedokovas dzīves ainiņas

Foto no ukraiņu dziedātājas Annas Sedokovas "Instagram" profila.

gallery icon