foto: AP/Scanpix
Piekto reizi laulību ostā iestūrējusi Pamela Andersone
2020. gada 21. janvāris, 20:31

Piekto reizi laulību ostā iestūrējusi Pamela Andersone

Jauns.lv

Pēc slepena mīlas romāna amerikāņu aktrise un modele Pamela Andersone apprecējusies ar filmu režisoru Džonu Pītersu. 52 gadus vecā Andersone pirmdien sacījusi “jā” 74 gadus vecajam režisoram. Šī ir aktrises piektā laulība.

Pamela Andersone un Adils Rāmī

gallery icon

Abus vieno īpašs attiecību stāsts. Pamela tikās ar Džonu pirms vairāk nekā 30 gadiem pēc tam, kad abi iepazinās “Playboy” villā.

“Visapkārt ir skaistas meitenes. Es varētu izvēlēties jebkuru, bet trīsdesmit piecu gadu laikā es vēlējos tikai Pamelu. Viņa padara mani traku. Labā nozīmē,” sacījis slavenās filmas “Zvaigzne ir dzimusi” režisors.

foto: REUTERS/SCANPIX
Filmu režisors Džons Pīterss 2011.gadā.

“Pamela nekad redzējusi visu savu potenciālu kā māksliniece. Viņai patiesi jāuzmirdz. Tur ir kas vairāk. Savādāk es viņu tik ļoti nemīlētu,” piebildis Pīterss.

Pamela Andersone izrāda juteklisku apakšveļu

gallery icon

“Džons ir tipisks Holivudas “sliktais puisis”. Viņam nav līdzīgu. Es mīlu viņu tāpat kā savu ģimeni. Viņa dzīve mēdza mani biedēt. Meitenei kā man. Tagad esmu redzējusi vairāk no dzīves un saprotu... Viņš vienmēr ir bijis līdzās. Nekad nav mani pievīlis. Es esmu gatava un viņš tāpat. Mēs saprotam un cienam viens otru. Mēs mīlam viens otru bez nosacījumiem. Esmu laimīga sieviete. Tas pierāda, ka Dievam ir savi plāni,” attiecības ar piekto vīru komentējusi Pamela.