foto: Ekrānuzņēmums
Futbola fana reakcija, kad kameras pieķer viņu skūpstām savu pavadoni, uzspridzina internetu
Jūtu izpausme tribīnēs puisim, iespējams, beigusies ļoti nelāgi.
Attiecības
2020. gada 21. janvāris, 13:03

Futbola fana reakcija, kad kameras pieķer viņu skūpstām savu pavadoni, uzspridzina internetu

Jauns.lv

Šis Ekvadoras futbola līdzjutējs turpmāk padomās divreiz pirms doties uz maču sieviešu kompānijā. Tribīnēs notikušais, iespējams, izjauca viņa laulību vai attiecības ar mīļoto.

Sociālajos tīklos populārs kļūst video no pārbaudes mača starp Ekvadoras futbola klubiem "Delfin" un "Barcelona", kas notika 19.janvārī. Šajā video visa uzmanība nebūt nav veltīta laukuma spēlētājiem. Drīzāk gan fanam un viņa pavadonei, kuru viņš, iesiet droši, labāk būtu paslēpis no kamerām.

foto: Ekrānuzņēmums
Jūtu izpausme tribīnēs puisim, iespējams, beigusies ļoti nelāgi.

Kad Kazanova pamanīja, ka viņš tiek filmēts, vīrietis acumirklī izmainīja savus sejas vaibstus un nekavējoties atrāvās no savas blakussēdētājas. Pēc šīs reakcijas visi saprot, ko šis mirklis puisim nozīmē. Var tikai iztēloties, kas tajā mirklī darījās viņa galvā.

Kamēr video varonis, visticamāk, mājās cenšas visu paskaidrot un glābt attiecības, video ar viņa dalību pāris stundās kļuva par īstu interneta grāvēju. "Twitter" tas skatīts jau vairāk nekā 19 miljonus reižu, vēsta "Daily Star".

Zīmīgi, ka mačā ar 1:0 uzvaru svinēja “Delfin” klubs, kas vēl vairāk pieber sāli viņa pārdzīvojumiem.

Komentāros kādam puisi ir žēl, bet citi viņam pārmet stulbumu – no situācijas varēja izkļūt daudz vēsāk.

"Oooo, šim puisim nu būs s...," raksta kāds lietotājs.

"Esmu pārliecināts, ja puisis izturētos tā, it kā nekas nebūtu noticis, viņš nebūtu kļuvis pazīstams visā pasaulē," raksta cits lietotājs.