Bērni
2020. gada 8. janvāris, 13:19

Māmiņa Floridā gada laikā dzemdē divus dvīņu pārus

Jauns.lv

Aleksandrijai Volistonai no Floridas ASV pagājušais gads bijis īpaši pārsteidzošs - viņa gada laikā dzemdējusi 4 bērnus, ziņo "The People".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pirmo dvīņu pāri Aleksandrija dzemdējusi pagājušā gada martā, un jau pēc pāris mēnešiem, Mātes dienā, uzzinājusi, ka atkal ir gaidībās, turklāt jau atkal gaidāmi dvīņi. Mazie pasteigušies un piedzimuši gada nogalē, 27.decembrī.

Bagātā māmiņa vietējiem medijiem atklāj, ka nekad nebija domājusi, ka gada laikā sagaidīs divus dvīņu pārus. Viņa atklāj, ka arī abas sievietes vecmāmiņas savulaik bijušas stāvoklī ar dvīņiem, bet diemžēl mazuļi miruši dzemdību laikā. Tāpēc Aleksandrija tic, ka viņai dvīņi ir īpaša svētība un dāvana "no augšas".

foto: ekrānuzņēmums no video

Sieviete sākotnēji uztraukusies, vai spēs tikt galā ar vēl diviem bērniem, jo viņa jau ir māmiņa 3 gadīgai meitai un martā dzimušajiem zēniem. Viņa prātojusi, vai "ķermenis spēs vēlreiz iziet tam visam cauri".

Lai gan jaunākie mazuļi piedzimuši priekšlaicīgi - 34.grūtniecības nedēļā - viņu veselībai briesmas nedraud. Viens no puikām no slimnīcas izrakstīts šajā pirmdienā, savukārt otrs vēl apgūst ēšanas prasmes intensīvās terapijas nodaļā.

foto: ekrānuzņēmums no video

Abi dvīņu pāri ieņemti dabiskā ceļā. Statistika liecina, ka aptuveni 1 no 250 grūtniecībām var rezultēties ar dvīņiem.

Tēmas