foto: Instagram (katyperry)
Dziedātāja Keitija Perija atklāj, kāpēc viņas ģimenē Ziemassvētki aizrit bez dāvanām
2019. gada 25. decembris, 20:38

Dziedātāja Keitija Perija atklāj, kāpēc viņas ģimenē Ziemassvētki aizrit bez dāvanām

Jauns.lv

Populārā amerikāņu dziedātāja Keitija Perija (35) intervijā "People" atklājusi, ka viņas ģimenē Ziemassvētkos apdāvināšana nenotiek.

Dāvanu vietā pieaugušie dodas kopīgā ceļojumā.

"Pieaugušie dāvanas nesaņem, jo viņi dodas ceļojumā. Tā ir vislabākā dāvana," stāsta dziedātāja. "Mēs dodamies atvaļinājumā un ēdam, atmetam visas diētas. Mēs kārtīgi uzdzīvojam un katru gadu dodamies kaut kur citur. Šogad mēs dodamies kaut kur, kur ir sniegs, varbūt iesim paslēpot vai snovbordot. Es esmu snovbordiste."

Perija atklāj, ka viena no ģimenes tradīcijām Ziemassvētkos, ir īpašas putras ēšana. To ieviesis Perijas Dānijā dzīvojošais pusbrālis. "Tā ir kā spēle. Mēs visi ēdam Ziemassvētku putru un tas, kurš tajā atrod mandeli, ir uzvarētājs," skaidro dziedātāja. "Tas, kurš to atrod, saņem dāvaniņu."

"Ziemassvētki ir tas gada laiks, kad mēs visi zem viena jumta pavadām 10 dienas. Tādējādi mēs visi jūtamies jauni un mīlīgi. Ir jauki pasaukt savu mammu, kura vienkārši ir citā istabā. Mēs viens otru nokaitinām un tad atkal salīgstam - mēs esam gluži kā tipiska ģimene," viņa stāsta.

Dziedātāja neslēpj, ka 2020.gadam viņai ir lieli plāni. Ārpus darba ierakstu studijā, Perija ir apņēmusies vairāk laika veltīt ģimenes dzīvei, netieši norādot uz plāniem apprecēt savu līgavaini, aktieri Orlando Blūmu.

Keitija Perija un Orlando Blūms Montekarlo operas Gala pasākumā

gallery icon
14