Attiecības
2019. gada 21. decembris, 06:29

“Nekādu publisku apskāvienu!” - hercogiene Ketrīna notrauš vīra roku no pleca

Jauns.lv

Kembridžas hercogiene Ketrīna un princis Viljams piedalījās Mērijas Berijas kulinārijas šova Ziemassvētku pārraidē. Pāris kopā ar šova vadītāju gatavoja savus svētku “firmas ēdienus” un stāstīja par ģimenes tradīcijām.

Kembridžu ģimene dodas prom no svētku pusdienām pie karalienes 2019. gadā

gallery icon
10

Ketrīna pastāstīja, ka Viljams prot ļoti labi gatavot un universitātes gados ar saviem kulinārijas “meistarstiķiem” centies atstāt iespaidu arī uz viņu, kas princim esot izdevies. Hercogiene vīru īpaši paslavējusi, atzīmējot, ka viņam vislabāk padodas brokastu gatavošana.

TV šova otrajā daļā Ketrīna un Viljams sarunājās ar pārraides vadītāju un citiem viņas viesiem. Kādā brīdī Viljams uzlika roku uz sievas pleca un uzdeva viņai jautājumu. Ketrīna ar smaidu sejā atbildēja vīram, bet tūlīt pat notrausa Viljama roku no sava auguma. Pāris turpināja sarunu, tā it kā nekas nebūtu noticis, un arī klātesošie notikušajam nepievērsa uzmanību.

Hercogiene Ketrīna kopā ar bērniem izvēlas Ziemassvētku eglītes 2019. gadā

gallery icon
30

Pavisam cita reakcija par noskatīto video radusies interneta lietotājiem. Fani šo situāciju uztvēruši ar humoru. Daudzi atzīmējuši, ka tā esot Ketrīnas sportiskā pagātne, kas ļāvusi tik zibenīgā ātrumā atbrīvoties no vīra rokas uz pleca.

Princis Viljams un Keita Midltone pirms kāzām

gallery icon
29

“Ak, Dievs, pat sekunde nepagāja – tik ātri viņa izvairījās ”, “Es uz šo varu skatīties mūžīgi. Neko tik smieklīgu neesmu redzējusi visa aizvadītā gada garumā”, “Kāda Keita ir pieticīga – nekādu apskāvienu sabiedrībā. Viņi ir tik mīlīgi”, “Atceros laikus, kad viņi bez kautrēšanās ne tikai pieskārās viens otram, bet arī apskāvās un skūpstījās. Lūk, ko nodara trīs bērnu piedzimšana,” šādi nelielo video epizodi komentējuši paši briti.

Reti foto. Princis Viljams un Ketrīna publiski apskaujas. 2012. gads

gallery icon
21