foto: Mārtiņš Ziders
Katrīna un Edgars Jaunupi ir otrā mazuļa gaidībās
Jaunupi priecīgi - gaida meitiņas nākšanu pasaulē!
Bērni
2019. gada 20. decembris, 06:25

Katrīna un Edgars Jaunupi ir otrā mazuļa gaidībās

Marta Martinsone

Jauns.lv

Fonda "Mākslai vajag telpu" vadītāja Katrīna Jaunupe un basketbola kluba "VEF Rīga" valdes priekšsēdētājs Edgars Jaunups pavasarī kļūs par vecākiem savai otrajai atvasei.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Beidzamajā laikā, izejot sabiedrībā, Katrīna redzama īpaši skaista un smaidīga. Tam ir savs iemesls - viņa ir otrā mazuļa gaidībās: „Ko tur slēpt – ar prieku jādalās!” saka viņa.

Jaunupe atzīst, ka jūtas ļoti laimīga, un atklāj, ka trīs gadus vecajam pāra dēlam Karlam jau pavasarī piepulcēsies māsiņa: „Abi bērni ir ļoti gaidīti. Apzināti gribējām otru bērniņu. Vēlējāmies, lai tā starpība nav pārāk liela, bet tai pat laikā gribējās, lai fiziski mēs varētu tikt galā ar abiem. Ja ģimenē ir viens bērniņš aiz otra, tad ir grūtāk, jo paralēli darbam es arī mācos. Aizvien studēju Mākslas akadēmijā. Ceru, ka pavasarī beigšu studijas un jaunajā gadā man būs divi lieli notikumi. Nākamais būs ļoti bagāts gads,” nosaka Katrīna.

Jaunupu pirmdzimtajam arī esot lielais māsas gaidīšanas prieks. ”Karls ļoti gaida māsiņu. Daudz runājam ar dēlu, ka mums visiem būs ģimenē liels notikums. Es viņu gatavoju tam, ka būs liela atbildība, lai viņš jūtas iesaistīts, lai neuztver, ka būs kāds, kas tagad aizņems viņa vietu. Man tas šķiet tik skaisti, ka ir vecākais brālis, kurš varēs par mazo parūpēties. Karls ir ļoti gaišs, atvērts un mīļš bērns. Es domāju, ka viņš būs labs brālis savai māsiņai,” nosaka Katrīna.