foto: Shutterstock
Trīs zodiaka zīmes, kurām 2020. gada ziema būs lielu pārmaiņu laiks
Cita pasaule
2019. gada 18. decembris, 10:33

Trīs zodiaka zīmes, kurām 2020. gada ziema būs lielu pārmaiņu laiks

Jauns.lv

Trim zodiaka zīmēm šī ziema nāks ar negaidītām pārmaiņām. Vienus gaida finansiāla veiksme, citus - jaunas jūtas un pat mīlestība.

Svari

Svaru zīmē dzimušajiem ieteicams rūpīgi vērot zīmes, kuras sūta Visums, un pašlaik tas ir svarīgāk nekā jebkad. Tieši šādā veidā saņemsi padomu, kas palīdzēs virzīties uz pareizo pusi. Jau decembra otrajā pusē tavā dzīvē sāksies brīnumu laiks. Tad pat šķietami sīkumi var kļūt par iemeslu nopietnām un ilglaicīgām pārmaiņām. Jo sevišķi tas attiecas uz karjeru un finansiālo pusi. Iespējams, ka saņemsi interesantu darba piedāvājumu vai novērtējumu pašreizējā darbā. Ja raugies pēc jauniem izaicinājumiem karjerā, tuvākajā laikā vērts būt īpaši uzmanīgiem - tavs ideālais darba piedāvājums var nokrist teju no gaisa. 

Ūdensvīrs

Apsveicam! Ūdensvīra zīmē dzimušie jau ar vienu kāju ir iesoļojuši nākamajā dzīves posmā, kas šajās dienās sākas un priecēs tevi vēl ilgi. Kardinālas pārmaiņas vēl pagaidām varbūt nav jūtamas, taču pamazām tās tuvojas, un tev ir tām jāsagatavojas. Pietiks peldēt pa straumi! Cieši turies pie tā, ko liktenis tev ir sarūpējis, un neparko neatdod savu vietu citiem. Un zvaigznēm saistībā ar tevi patiešām ir lieli plāni - pirmām kārtām jauna mīlestība (vai arī esošās jūtas uzvirmos ar jaunu spēku), un brīnumainās pārmaiņas no tās arī sāksies. 

Zivis

Tavā dzīvē sākas neparasts posms, kura laikā lielākām vai mazākām pārmaiņām vajadzētu skart visas dzīves jomas. Visticamāk, kāds pavērsiens liks pavisam citādi paraudzīties uz esošo situāciju un mudinās pieņemt neparastus lēmumus, kuri pagriezīs tavu dzīvi 180 grādu leņķī. Gatavojies pieņemt jauno pieredzi un iespaidus, ko liktenis ir tev sarūpējis!