foto: AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA / Vida Press
Holivudas zvaigznes Selmas Haijekas mēģinājums palielināt lūpas noiet greizi
Aktrise Selma Haijeka.
Cita pasaule
2019. gada 12. decembris, 14:20

Holivudas zvaigznes Selmas Haijekas mēģinājums palielināt lūpas noiet greizi

Jauns.lv

Filmas “From Dusk Till Dawn” zvaigzne Selma Haijeka (53) pastāstījusi, kā gatavojusies jaunākajai lomai. Filmā “Lika A Boss” viņai vajadzēja iejusties skaistumkopšanas magnātē Klērā Lunā. Meksikāņu izcelsmes aktrise nolēma ne tikai izmantot parūku un krāsainas acu lēcas, bet radikāli mainīt savu ārieni.

Selma Haijeka "Oskara" balvu vakarā

Selma Haijeka "Oskara" balvu vakarā.

gallery icon
20

“Es vēlējos palielināt lūpas, ko nekad agrāk nebiju darījusi,” atzinusies aktrise Selma Haijeka. Apņēmības pilna viņa devusies pie speciālista.

Ārsts gatavojās sākt procedūru. Viņš pabrīdināja, ka tas būs sāpīgi. Kad adata jau bija pietuvojusies Haijekas lūpām pavisam tuvu, aktrise pēkšņi pārdomāja. “Nē! Aizmirstiet par to. Es neesmu gatava,” ar šādiem vārdiem viņa pametusi skaistumkopšanas kabinetu.

Holivudas zvaigzne sapratusi, ka nav gatava tik radikāli mainīt savu ārieni. Selma Haijeka apgalvo, ka viņas dzimtā neviena sieviete nav baidījusies no tik dabiskā novecošanas procesa. Aktrise nolēmusi saglabāt šo pašu pozīciju. Viņa vēlas godam sagaidīt un pieņemt notiekošās pārmaiņas ķermenī.

Selma nesen pozējusi fotosesijā modes žurnālam. Tajā viņa iejutusies austrumu skaistules tēlā. “Cik labi, ka es izvēlējos palikt es pati,” apliecinājusi Selma Haijeka.