foto: Shutterstock
Žogam, ko prāts uzceļ, jūtas viegli kāps pāri... Ko sola šodienas horoskops?
Cita pasaule
2019. gada 15. novembris, 04:20

Žogam, ko prāts uzceļ, jūtas viegli kāps pāri... Ko sola šodienas horoskops?

Jauns.lv

Nedēļas jaudīgākā diena ir klāt:

AUNS

Šodiena un turpmākā nedēļa līdz pat nākamajai pirmdienai ri lieliski piemērota finansiāla rakstura darījumiem, arī investīcijām (lai arī skaitās brīvdienas). Vari atgūt naudu no parādniekiem. Tāpat laba diena mīlniekiem: kaislības sitīs augstu vilni.

VĒRSIS

Nejauši parādījušos naudu tērē sadzīviskiem pirkumiem. Vēlams atklāti runāt par to, kas tev svarīgs, nebaidies skaļi paust arī nepopulārus viedokļus. Tavs redzējums būs ass, un citi to novērtēs. Atsevišķās situācijās risinājums var būt tieši tavs neordinārais piegājiens un pat skarbums.

DVĪŅI

Mīlas dzīve šodien metīs kūleņus; šodien partneri labāk neizaicini uz sarunām. Vislielākajā riska situācijā šobrīd ir tie, kuru kaisle ir aizliegtais auglis - dienesta romānos sapinušies, laulību pārkāpjošie... Taču spēcīgās alkas pēc kaislības atslēgs prātu.

VĒZIS

Atsakies no utopiskām idejām, kuras tevi piemeklēja rīta pusē. Analizē notiekošo, taču ar kardināliem risinājumiem labāk nesteidzies. Nesāc neko jaunu un tādu, kas prasīs ilgstošu vienveidīgu darbošanos, lai panāktu kaut jelkādu rezultātu.

LAUVA

Enerģijas rezerves šodien diemžēl visai vārgas. Uzrāvienu var gūt ar savstarpējo attiecību veicināšanu. Tāpat tavā labā lieliski strādās, piemēram, sekss. Naudas lietās šī ir visnotaļ riskanta diena, jo kļūdas dēļ var notikt sasodīti kaitinošas lietas.

JAUNAVA

Bažas var radīt kontā redzamais - naudā tu šobrīd, visticamāk, nepeldies, un tas rada trauksmi. Novirzi domas no materiālajām vajadzībām, tā vietā pievēršoties garīgai izaugsmei. Vari uzņemties papildu pienākumus darbā, taču ātru peļņu tas nenesīs.

SVARI

labi veiksies viss, kam pieķersies klāt! Tostarp arī lieli projekti aizies kā smērēti, ja vien ieguldīsi tajos savu sirdi. Lieli plāni par nākotni, optimisms un nekāda ziemas depresija! Mīlas lietās iespējamas kaislības, kurās negaidītus pavērsienus var radīt tuvi cilvēki, bet ne asinsradinieki (kaimiņi, kolēģi vai tlm.).

SKORPIONS

Nejauši satikti cilvēki var iedvesmot kam tādam, kam jau ilgi nespēji saņemties. Lielākoties runa ir par attiecību jautājumiem, kas maļas tavā iekšējā kosmosā. Rūpīgi pārdomā, vai savam partnerim sniedz adekvātu mīlestības devu. Laba diena naudas investīcijām.

STRĒLNIEKS

Maigumā ir spēks, to šodien liec aiz auss! Daudz lielāks spēks nekā skarbumā un brutalitātē. Lieliska uzstāšanās auditorijas priekšā, kā arī sadarbība ar valsts iestādēm būs veiksmīga. Attaisnosies risks, taču tikai tad, ja riska pamatā ir labi nodomi.

MEŽĀZIS

Atceries par piedošanas svarīgumu. emocijas norimušas, tagad vari ķerties klāt lietām, kuras iesāki un nepabeidzi šīs nedēļas sākumā. Labs brīdis, lai sirsnīgi izrunātos ar cilvēkiem, ar kuriem pagājušajā mēnesī attiecības bija kā uz nažiem. Tevi sapratīs, piedos.

ŪDENSVĪRS

Veiksmes diena tiem, kas piedalās valsts izsludinātos iepirkumos, kā arī publisku pasākumu organizētājiem. Citiem vārdiem - produktīvs laiks tiem, kas rūpējas par svētkiem citiem. Finanšu jautājumiem gan pieķeries kaut kad vēlāk, šobrīd "jāapčubina" emocionālais fundaments.

ZIVIS

Lielāko baudu šodien sniegs rūpes par savu labsajūtu gluži egoistiskā plānā. Aromātiska vanna vai jebkādas citas skaistumkopšanas procedūras izjutīsi daudzkārt spēcīgāk nekā citās dienās. Tāpat vari doties iepirkties; pirkumi sniegs milzīgu gandarījumu.