foto: Ekrānuzņēmums
Mīļotais randiņā nogalina savu draudzeni, kura par to lielījās sociālajos tīklos
26 gadus vecā Līvaja Ogdena.
Attiecības
2019. gada 7. novembris, 11:35

Mīļotais randiņā nogalina savu draudzeni, kura par to lielījās sociālajos tīklos

Jauns.lv

Tovakar 26 gadus vecā Līvaja Ogdena no Anglijas pilsētas Halifaksas bija neticami priecīga izrauties no rutīnas un beidzot ar savu puisi aiziet uz randiņu. Diemžēl ieplānotais nenoritēja kā plānots un noslēdzās ar traģēdiju.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Līvaja ar savu puisi un divu bērnu tēvu Loidu Birkbiju devās jautri pavadīt laiku. Pāris pastaigājās pa pilsētu, kur apmeklēja vairākus bārus, bet ceļā uz nākamo iestādi mīļoto starpā pēkšņi izcēlās strīds. Loids draudzeni piekāva un pameta uz guļam uz ielas, aizbēgot no notikuma vietas, vēsta "The Sun".

foto: Ekrānuzņēmums
Līvaja ar Loidu Birkbiju randiņā jautri pavadīja laiku.

Piekauto Līvaju pagalmā pamanīja viņas draudze Kortnija, ar kuru meitenei bija paredzēts tikties vēlāk. Kortnija izsauca medicīnisko palīdzību un nosēdēja līdzās draudzenei līdz atbrauc mediķi, nomierinot un glaudot Līvajas matus. Diemžēl ātrā palīdzība bija bezspēcīga un cietusī no gūtajām traumām slimnīcā mira.

Drauga nogalinātā divu bērnu māmiņa Līvaja Ogdena

Tovakar 26 gadus vecā Līvaja Ogdena no Anglijas pilsētas Halifaksas bija neticami priecīga izrauties no rutīnas un beidzot ar savu ...

gallery icon
13


"Man nepieciešams laiks, lai samierinātos ar notikušo. Es nezinu, ko teikt un ko darīt. Man ir tik žēl, ka nespēju tevi glābt, Līvaja, es nevaru pārtraukt domāt par to, ka izdarīju pārāk maz, lai tev palīdzētu," raksta Kortnija Blanda.

foto: Ekrānuzņēmums
Līvaja Ogdena un Loids Birkbijs.

Šausminošo situāciju papildina fakts, ka pastaigas laikā meitene "Facebook" publicēja vairākas fotogrāfijas no randiņa ar Loidu. Līvajs arī tās komentējis - "Beidzot esam randiņā. Pirmais pēc daudziem gadiem!"

Pāra laimīgās sejas neliecināja par traģēdiju un to, kas ar viņiem notiks. 26 gadus veco Puisi arestēja aizdomās par slepkavību, un šobrīd viņš gaida tiesu.

foto: Ekrānuzņēmums
Loidam bija Līvajai bija divi bērni.

Tēmas