foto: MDWfeatures / Angela Gerzanics / Vida Press
FOTO: sieviete, kas visu dzīvi pārtika no Makdonalda, zaudē 64 kilogramus
35 gadus vecā amerikāniete Andžela jau bija samierinājusies ar savu likteni, taču bērnu dēļ nolēma mainīties.
Cita pasaule
2019. gada 28. oktobris, 14:22

FOTO: sieviete, kas visu dzīvi pārtika no Makdonalda, zaudē 64 kilogramus

Jauns.lv

35 gadus vecā Andžela no ASV Mičiganas štata teju visu savu dzīvi katru dienu pusdienoja tikai un vienīgi ātrās ēdināšanas restorānā "Mcdonald's". Pirms pāris gadiem viņa nolēma mainīt dzīvi un zaudēja vairāk nekā 60 kilogramus.

Visu savu mūžu Andžela ēda, lai justos labāk. Jau kopš bērnības ēdiens bija kļuvis par viņas atkarību. Liekais svars sievietei parādījās jau deviņu gadu vecumā.

Kopš tā laika ēšanas paradumos nekas īpaši nebija mainījies un visus šos gadus tas bija konstants laimes avots. Ēdiens kļuva par vienīgo lietu, kas nelika vilties. Tomēr, lai cik laimīgu viņu tas darītu, sieviete jutās nomākta par lieko svaru.

Paskatoties uz savu ķermeni viņa jutās nožēlojami. Andžela regulāri tikai kaunināta par savu izskatu. Daudzus gadus Andžela bija mājsaimniece, kas audzina bērnus.

Andžela, kas visu dzīvi pārtika no Makdonalda, zaudē 64 kilogramus

35 gadus vecā Andžela no ASV Mičiganas štata teju visu savu dzīvi katru dienu pusdienoja tikai un vienīgi ātrās ēdināšanas ...

gallery icon

Pēc tam, kad 2014. gadā sieviete sāka strādāt jaunā darbavietā viņa sapratusi, ka nepieciešams dzīvot veselīgāk, tomēr nespējusi atturēties no ikvakara brauciena uz Makdonaldu.

Gadu vēlāk viņa sapratusi, ja nekas drīzumā nemainīsies, viņas diviem dēliem - 15 gadus vecajam Entonijam un 7 gadus vecajam Džastinam būs jāuzaug bez viņas.

2016. gada augustā Andžela veica kuņģa samazināšanas procedūru, kas ļāva zaudēt vairāk nekā 60 kilogramus.