foto: ekrānuzņēmums no video
VIDEO: pāris izmisīgi cenšas ģimenei atklāt gaidāmā bērna dzimumu, bet ballīte noiet pavisam greizi
Bērni
2019. gada 8. oktobris, 11:11

VIDEO: pāris izmisīgi cenšas ģimenei atklāt gaidāmā bērna dzimumu, bet ballīte noiet pavisam greizi

Jauns.lv

Mūsdienās tik populārā gaidāmā bērna dzimuma atklāšanas ballīte zaudējusi tās jēgu kādam pārim, kurš izmisīgi centies pārplēst melnu balonu, kurš, visticamāk, pildīts ar rozā vai zilas krāsas konfeti.

Topošais tēvs Brents Marejs izgāšanos ģimenes ballītē publicējis savā "Instagram" vietnē. 

Lepnie vecāki centušies visus pārsteigt, ar nūjām sitot pa melnu balonu, cerībā, ka tas pārplīsīs un visiem atklās, kas gaidāms - puisītis vai meitenīte. Pāris no visas sirds dauzījis nepiekāpīgo balonu, kas, piesiets pie zemes, nepadevās un turpināja slēpt to, ko sanākušie tik ļoti gaidīja.

foto: ekrānuzņēmums no video

Kādā brīdī, pēc topošā tēva spēcīga belziena, apkārtējo smieklu pavadībā balons atsējies no zemes un uzlidojis gaisā. Lai gan teju visi sanākušie izmisumā metušies pakaļ svinību galvenajam atribūtam, tas aizlidojis mākoņos.

Vīrietis pat centies pārlēkt pāri sētai, tomēr fiziskā sagatavotība pievīlusi, un viņš smagi piezemējies piemājas zālītē.

Smieklīgais video jau pāršalcis arī sociālo vietni "Twitter", kur ne viens vien lietotājs steidzis izteikt asprātības. "Šķiet, ka bērna dzimums būs neitrāls!" raksta kāds. "Vienīgais, ko mēs uzzinājām, ir tas, ka bērns būs briesmīgs atlēts," norāda kāds cits.