foto: no "Instagram"
"Man izkrita visi mati, izbira zobi" - pēcdzemdību grūtības atminas Ksenija Sobčaka
Laiks pēc dzemdībām Ksenijai Sobčakai bijis pārbaudījumu pilns.
Bērni
2019. gada 26. septembris, 13:22

"Man izkrita visi mati, izbira zobi" - pēcdzemdību grūtības atminas Ksenija Sobčaka

Jauns.lv

Pazīstamā Krievijas žurnāliste, politiķe un sabiedrības dāma Ksenija Sobčaka, kas nupat apprecējās ar režisoru Konstantīnu Bogomolovu, atklātā intervijā pastāstījusi, kā jutusies pēc bērna piedzimšanas - staigājusi ar izkritušiem matiem un trūkstošiem zobiem.

Tik dažādā žurnāliste un politiķe Ksenija Sobčaka

Tik dažādā žurnāliste un politiķe Ksenija Sobčaka

gallery icon
79

Pirms vairākiem gadiem Sobčaka klāstīja, ka nemaz nespēj sevi iedomāties mātes lomā un lielu mīlestību pret bērniem nekad neesot izjutusi. Viss mainījās pēc Ksenijas kāzām ar aktieri Maksimu Vitorganu - laulībā pasaulē nāca abu dēls Platons, un Sobčaka kļuva par gādīgu māti.

View this post on Instagram

Мой капитан)

A post shared by Ксения Собчак (@xenia_sobchak) on

Taču laiks pēc dzemdībām Sobčakai bijis pārbaudījumu pilns - to viņa atklājusi tagad, sarunā ar dziedātāju Svetlanu Lobodu "YouTube" šovā «Осторожно, Собчак!» ("Uzmanīgi, Sobčaka!"). Dziedātāja apgalvoja, ka pēc atvases nākšanas pasaulē teju uzziedējusi un sajutusies krietni jaunāka, bet Sobčaka pastāstīja - jutusies tieši pretēji.

"Tas stāsts par to, ka dzemdības dzīvīgi ietekmē sievietes, ir absolūti meli. Neticiet tam. Es līdz dzemdībām arī par to biju dzirdējusi. Man izkrita visi mati, izbira zobi. Esmu kā radiāciju pārcietis cilvēks, knapi atgūstos," sūrojās Ksenija. Par pašu grūtniecības laiku gan viņai ir tikai tās labākās atmiņas. Tāpat, uzzinājis par ģimenes pieaugumu, priecīgs bijis viņas toreizējais vīrs Vitorgans. "Kad uzzinājām, mēs raudājām. Pirmajā brīdī pat bija mazāk asaru nekā tad, kad uzzināju, ka būs puika. Es tik ļoti vēlējos dēlu," atzīst žurnāliste, kuras laulība ar aktieri Vitorganu pērn izjuka. Un nu jau viņa iesoļojusi savā otrajā laulībā - nesen teica jāvārdu režisoram Konstantīnam Bogomolovam.

Pēc dzemdībām, lai atgūtu figūru, Ksenija aktīvi sportojusi. Taču problēmas radušās ar ēšanas ierobežošanu. "Visu dzīvi draudzenes atkārtoja man pavisam nederīgas blēņas - pamatīgas brokastis un pēc septiņiem ne pilītes un ne grama mutē neņemt! Bet ja es esmu pūce un ātrāk par diviem naktī nekad gulēt neeju, tad ap vienpadsmitiem esmu gatava pati savu roku apēst. Un ko darīt?" tā Sobčaka.