foto: Ekrānuzņēmums
Šausminoši kadri Tatarstānā: māte pie veikala pamet savu jaundzimušo dēlu
Sieviete pie veikala pamet jaundzimušo dēlu, kuru ielikusi melnā polietilēna maisiņā.
Bērni
2019. gada 5. septembris, 11:24

Šausminoši kadri Tatarstānā: māte pie veikala pamet savu jaundzimušo dēlu

Jauns.lv

Krievijas Federācijas Tatarstānas republikas izmeklēšanas komiteja 4. septembrī publicējusi video, kurā vietējā iedzīvotāja pie veikala atstāj savu jaundzimušo bērnu. Zēns bija ielikts melnā maisiņā, un māte viņu atstāja pie veikala aizmugurējās sienas.

Kadros redzams, kā sieviete apņēmīgi dodas aiz lielveikala stūra, kurā pati arī strādā, atstāj maisiņu un aiziet. Pasperot dažus metrus, viņa atgriežas, lai dažas sekundes paskatītos uz atstāto saini, un atkal aiziet.

3. septembrī Tatarstānas republikas Čeremšanas ciemā pie veikala tika atrasts jaundzimušais, kurš bija pamests polietilēna maisiņā. Varasiestādes noskaidroja bērna mātes identitāti un viņu aizturēja.

foto: Ekrānuzņēmums
Sieviete pie veikala pamet jaundzimušo dēlu, kuru ielikusi melnā polietilēna maisiņā.

36 gadus vecā sieviete stāsta, ka atradusies uz ielas, kad piepeši sajutusi kontrakcijas. Viņa devusies uz tuvējiem apstādījumiem, kur pēc īsa laika arī dzemdējusi. Pārraujot nabassaiti, māte ielika jaundzimušo bērnu maisiņā, kuru atstāja netālu no savas darbavietas.

Pēc kāda laika jaundzimušo pamanījis veikala direktors. Šobrīd zēns atrodas Aļmetjevskas perinatālās aprūpes centrā.

Noskaidrots, ka sieviete ir precējusies, un viņai ir divi bērni 8 un 10 gadu vecumā.

Tuvākajā laikā izmeklētāji vērsīsies tiesā ar ierosinājumu mātei noteikt preventīvu aizturēšanas līdzekli mājas aresta formā.

Tiek veiktas arī visas nepieciešamās izmeklēšanas darbības - aizdomās turētās un liecinieku nopratināšana, notikuma vietā tiek vākti pierādījumi un norīkotas tiesu medicīniskās un ģenētiskās pārbaudes. Tuvākajā laikā sievietei tiks veikta arī psiholoģiskā un psihiatriskā pārbaude.