foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 11. augusts
Cita pasaule
2019. gada 11. augusts, 04:59

Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 11. augusts

Jauns.lv

Lai izdodas viss!

AUNS

Piemērots laiks, lai kārtotu nekustamā īpašuma lietas. Tev patiks viss, ko šodien darīsi, un visas lietas, kam vien ķersies klāt. Labi veiksies personisko un ģimenes lietu risināšana.

VĒRSIS

Vari sagaidīt kādu spontānu atzīšanos mīlestībā vai cita veida uzmanību. Šodien veiksies darbi - lieliska diena rīkot talkas un meklēt papildus nodarbošanos. Taču nevajag censties būt “cilvēkam orķestrim” un visu darīt vienatnē.

DVĪŅI

Apkārtējo atbalsts būs ļoti svarīgs. Šodien meklē atsaucīgus cilvēkus sev apkārt – viņi tevi sapratīs, novērtēs un atbalstīs. Svarīgākos lēmumus pieņem, apspriežoties ar ģimeni.

VĒZIS

Esi atvērtāks pret jūtu izpausmēm – šī ir mīlestības diena. Šodienas iepazīšanās var būt ar romantisku nākotni. Paļaujies uz savu intuīciju un pieredzi, un tu atradīsi risinājumu. Saspringta diena no loģikas aspekta.

LAUVA

Paļaujies uz savu intuīciju un pieredzi, un tu atradīsi risinājumu. Labvēlīgs laiks, lai kārtotu lietas, kuras saistītas ar apdrošināšanu, maksājumiem, investīcijām. Esi atvērtāks pret kolēģiem un vairāk ņem vērā arī mediķu padomus.

JAUNAVA

Kaislības tev apkārt tevi tiešā veidā neietekmēs, taču vari būt pārlieku emocionāls uz citu cilvēku izpausmēm. Laba komunikācija pavērs vārtus uz īstenu saprašanos ar tuviniekiem, ar kuriem vēsturiski bijis kāds konflikts.

SVARI

Taktiska domāšana un pat aprēķins būs šodienas veiksmes atslēga. Tiecies pēc neiespējamā, arī notici savai laimei, un viss notiks. Piemērots laiks publiskām aktivitātēm, mākslinieciskai pašizpausmei.

SKORPIONS

Labāk rūgta patiesība nekā saldi meli. Daudz kas no tā, kam iepriekš esi svēti ticējis, šodien sabruks kā kāršu namiņš. Ja gadījumā šodien gadās redzēt vai uzzināt cita cilvēku noslēpumu, parūpējies, lai tas nekur tālāk neiziet.

STRĒLNIEKS

Vērtē kritiski jebko, ko tev "piedzied" pasvešāki cilvēki. Vari tikt maldināts un pats sapīties melos. Vieglas dzīves tīkotājiem šodien priekšā būs vairāki šķēršļi. Attiecībās centies būt taisns un objektīvs.

MEŽĀZIS

Pagaidām nopietnas pārmaiņas dzīvē neveic, jānogaida piemērotāks moments. No tā, ka esi atšķirīgs no citiem, šodien nekautrējies, bet gan speciāli uzsver savu citādību! Pēcpusdienā jāatplaukst otram cilvēkam un jāmīlējas.

ŪDENSVĪRS

Profesionālajā sfērā tev var likties, ka neesi gana labs, lai liktu par sevi zināt visiem. Nežēlīgu joku var izstrādāt pati dzīve, un abpusējas simpātijas var raisīties ar kādu, kas iepriekš sagādājis, maigi sakot, nepatīkamas emocijas.

ZIVIS

Apsolīto zemi meklē savienībā ar mīļoto - šī ir lieliska diena, lai svinētu attiecības, mīlestību un iekāri! Ja tev nav partnera, to vari satikt kādā publiskā pasākumā pie dabas. Mīlai šodien visi ceļi vaļā!