foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
Maskavā atrasts čemodāns ar "Instagram" influenceres Jekaterinas Karaglanovas līķi
2019. gada 30. jūlijs, 14:59

Maskavā atrasts čemodāns ar "Instagram" influenceres Jekaterinas Karaglanovas līķi

Jauns.lv

Krievijā populāra sociālā tīkla "Instagram" influencere Jekaterina Karaglanova atrasta mirusi savās mājās Maskavā, paziņojuši likumsargi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Likumsargi 25 gadus vecās Jekaterinas Karaglanovas līķi atraduši čemodānā, kas atradies sievietes mājās Maskavā. Viņas ķermeni klājušas vairākas durtas brūces, ziņo raidorganizācija BBC.

Likumsargi uzskata, ka viens no sievietes slepkavības motīviem varētu būt greizsirdība. Karaglanova nule bija uzsākusi jaunas attiecības un plānoja doties ceļojumā uz Nīderlandi, lai 30.jūlijā nosvinētu savu dzimšanas dienu, vēsta krievu medijs "Moskovsky Komsomolets".

Sievietes vecāki sāka uztraukties pāris dienas pirms plānotā ceļojuma , jo nevarēja sazināties ar meitu. 

Karaglanovas vecākiem izdevās iekļūt meitas dzīvoklī, kur tā gaitenī tika atrasts čemodāns ar sievietes līķi. Nekavējoties tika izsaukti mediķi, taču sievietei jau bijusi pārgriezta rīkle.

Policija pavēstījusi, ka nav nekādu pierādījumu par to, ka dzīvoklī būtu noticis konflikts.

Jekaterina regulāra sociālajā tīklā "Instagram" publicēja dažādas fotogrāfijas. Viņas aktivitātēm ikdienā sekoja vairāk nekā 85 tūkstoši cilvēku.

Jaunā sieviete regulāri devās ceļojumos un atsevišķā blogā rakstīja arī par tūrismu. Karaglanova studēja rezidentūrā medicīnas skolā Maskavā un praktizējās kā ārste, kas specializējas dermatoloģijā.