foto: Photo by Jamie Street on Unsplash
Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 21. jūlijs
Cita pasaule
2019. gada 21. jūlijs, 05:00

Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 21. jūlijs

Jauns.lv

Uzzini, kāda tev būs šī svētdiena.

AUNS
Nemeklē sevī slimību simptomus, uzlabo omu, sarīkojot mazus svētkus bez iemesla. Kopā ar draugiem apspried gaidāmos notikumus, dibini jaunus sakarus.

VĒRSIS
Neraizējies, ja šodien enerģija nedaudz noplok un noskaņojums kļūst apcerīgāks. Tu tiksi galā ar iecerēto, būs tikai nedaudz jāpiepūlas.

DVĪŅI
Domā par sevi, enerģiski aizstāvi personiskās intereses, taču nekļūsti patmīlīgs, nepārspīlē ar savām vēlmēm. Plānojot atpūtu, nepieņem sasteigtus lēmumu un rīkojies gudri.

VĒZIS
Ja šodien pārņem iekšējs nemiers, atrodi cilvēku, kam uzticēt savas slēptākās domas. Arī sen kārotu lietu iegāde vairos apmierinātību ar dzīvi. Varbūt pirmajā mirklī tas neliksies nekas īpašs, taču ar laiku to sapratīsi.

LAUVA
Rīkojies patstāvīgi, mazāk kaut ko gaidi no citiem. Tas, vai gūsi panākumus, būs atkarīgs no tevis paša. Daļu brīvā laika velti sabiedriskām aktivitātēm, apmeklē pasākumus.

JAUNAVA
Tev pašam šķitīs, ka dari visu, lai nolīdzinātu domstarpības, taču lielu atsaucību neiegūsi. Varbūt tāpēc, ka būsi pārāk augstās domās par sevi. Risini situāciju lietišķi, bet nezaudē humora izjūtu.

SVARI
Pirms veic izmaiņas mājas interjerā, pajautā, ko par to domā tuvinieki. Viņu ieteikumi var izrādīties ne vien praktiski, bet arī gaumīgi.

SKORPIONS
Kāda notikuma iespaidā krasi mainīsies tavs skatījums uz dzīvi un savu vietu tajā. Uztver visu mierīgi – viss notiek uz labu. Gandarījumu sagādās iespēja kaut ko izdarīt citu labā.

STRĒLNIEKS
Mājās iespējami negaidīti pārdzīvojumi tuvinieku dēļ. Ja sekosi tikai sajūtām, būs grūti atrast sirdsmieru. Lai harmonizētu situāciju, pieslēdz prātu.

MEŽĀZIS
Ja jūti, ka šodien zaudē kontroli pār situāciju, izturies pret to kā iespēju mazliet atiet no ģimenes problēmām un pabūt kopā ar draugiem. Ar tehniku šodien būsi uz "jūs" - labāk šīs lietas uzticēt profesionāļiem.

ŪDENSVĪRS
Atradīsi atbildes uz ezoteriskiem jautājumiem, izkopsi garīgo pasauli, paraudzīsies uz ikdienišķo no filozofiska skata punkta. Ļaujies mīlestības skurbumam, izpaudies radoši!

ZIVIS
Risinot ģimenes problēmas, neļaujies sentimentam, seko loģikai, esi konsekvents savās prasībās un pastāvi uz to, ka katram pašam jāatbild par savu rīcību. Iedvesmo ar pozitīvu paraugu.