foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 8. jūlijs
Cita pasaule
2019. gada 8. jūlijs, 04:29

Tavs horoskops šodienai. Pirmdiena, 8. jūlijs

Jauns.lv

Ko nesīs šī pirmdiena:

AUNS

Lai kādās krustcelēs tu nonāktu, neļauj šaubām un nedrošības sajūtai ietekmēt tavu rīcību. Nedramatizē situāciju, neidealizē tos, kurus mīli, tad vilšanos būs mazāk. Finanšu lietās atmaksāsies piesardzība.

VĒRSIS

Vairākkārtēja pārjautāšana par līdz galam neskaidrām lietām var palīdzēt izvairīties no ļoti dramatiskām sekām. Nekrīti panikā, ja nesaproti, ko darīt. Uz brīdi apstājies, ieturi pauzi, sakārto domas un tikai tad sāc rīkoties.

DVĪŅI

Uzticies savam viedoklim, kal lielus plānus. Tavas prognozes būs pareizas, taču to būs grūti pierādīt tuviniekiem. Ja teiksi visu, ko domā, un rīkosies impulsīvi, no strīdiem un nesaskaņām izvairīties būs grūti.

VĒZIS

Neizcel slikto, katrā situācijā mēģini saskatīt arī ko pozitīvu. Atceries veco labo dzīves patiesību - katram mākonim zelta maliņa. Alkohola lietošana šodien var nest gana daudz nesaprašanos un strīdus ģimenē.

LAUVA

Prasme paklusēt un nejaukties citu cilvēku darīšanās pasargās tevi no tenkām, bet vērība – no maldiem un ilūzijām. Neļauj sevi pierunāt  iesaistīties aktivitātēs, kas tev nav pa kabatai. Rīta pusē labs iepirkšanās laiks.

JAUNAVA

Šodien priekšroku dod radošu, entuziastisku cilvēku sabiedrībai. Iespējamas dažādas aizķeršanās, svarīgi notikumi var risināties slepenībā, atklāties rūpīgi glabāti noslēpumi. Jaunavu sievietēm šī diena izcila skaistumkopšanai.

SVARI

Ja mājās gribi saglabāt patīkamu atmosfēru, pieklusini patmīlību. Attiecībās ar tuviniekiem neielaid šaubas un neuzticību, atvēli laiku sirsnīgām sarunām un kopīgām izklaidēm. Ar naudu rīkojies ļoti uzmanīgi un pārdomāti...

SKORPIONS

Tas, cik veiksmīgi tiksi galā ar plānotajiem darbiem, būs atkarīgs no apkārtējās situācijas, agrākās rīcības, notikumiem un attiecībām. Centies pareizi un konstruktīvi izmantot savu laiku un enerģiju.

STRĒLNIEKS

Šodien naudu ieguldi tur, kur tiešām ir svarīgi - savā un savu mīļo veselībā. No došanās tālā ceļojumā atturies, jo neparedzētas aizķeršanās vai tehniskas ķibeles aizēnos gūtos iespaidus. Esi pārliecināts par to, ko dari!

MEŽĀZIS

Rīkojies saskaņā ar saviem dzīves principiem. Tieši tas, ka neesi tāds kā citi, darīs tevi pievilcīgu draugu un kolēģu acīs. Veiksmīgas būs publiskas uzstāšanās, ilgstoša darba prezentācija, kā arī citu pārliecināšana par savām idejām.

ŪDENSVĪRS

Diena, kad noskaidrosies lieta, kas jau sen nodarbināja tavu prātu. Risinājumi būs pat vairāki, atliks tikai izvēlēties piemērotāko. Esi uzmanīgs pret tuviniekiem, tomēr viņu darījumos nejaucies. Šodien vislabāk būt klusam un pazemīgam.

ZIVIS

Strīdus ābols attiecībās var izradīties pavisam prozaisks – nauda. Ar novatoriskiem risinājumiem neaizraujies, paļaujies uz labi zināmām, laika gaitā pārbaudītām patiesībām, kas iedrošina, mudina noticēt sev.