foto: Pool/Abaca/Sipa USA/ Vida Press
Parādās jauna versija, kāpēc Melānija Trampa gandrīz vienmēr nēsā saulesbrilles
Melānija Trampa.
2019. gada 2. jūlijs, 11:46

Parādās jauna versija, kāpēc Melānija Trampa gandrīz vienmēr nēsā saulesbrilles

Jauns.lv

ASV pirmā lēdija Melānija Trampa gandrīz vienmēr redzama saulesbrillēs. Ir reizes, kad viņa nešķiras no tām pat oficiālu vizīšu laikā. Kāpēc Melānija, kura tik lielu uzmanību veltī savam stilam, šādi rīkojas? Sava versija par to ir modes psiholoģei Daunai Karenai (Dawnn Karen).

Pirms kļūšanas par ASV pirmo lēdiju Melānija bija spiesta piedzīvot ne mazums kritikas. Gan par plastiskajām operācijām, gan dzīvesveidu, gan erotiskajām fotogrāfijām žurnālam "Playboy". Un galu galā - arī sava vīra, neviennozīmīgi vērtētā Donalda Trampa dēļ. 

foto: Ron Sachs/CNP/startraksphoto.com/ Vida Press
Melānija un Donalds Trampi.

Melānijai Trampai ir laba stila izjūta - viņa bieži slavēta par savu izskatu, un daudzi kritiķi Melāniju saukuši arī stilīgāko pirmo lēdiju. Tomēr ir kāda nianse, ko nevar nepamanīt. Ļoti bieži Melānija Trampa redzama saulesbillēs - viņa tās nenoņem pat oficiālu vizīšu laikā.  

foto: Pool/Abaca/Sipa USA/ Vida Press
ASV pirmais pāris Donalds un Melānija Trampi (pa labi) un Francijas prezidents Emanuels Makrons ar kundzi Brižitu.
foto: Stocki/Face To Face/REX/ Vida Press

Modes psiholoģe Dauna Karena ir pārliecināta, ka to nevajag uztvert kā necieņas izrādīšanu apkārtējiem. Pēc psiholoģes teiktā, Melānija nēsā saulesbrilles, jo šādā veidā cenšas pasargāt sevi no liekas uzmanības.

foto: Pool/Abaca/Sipa USA/ Vida Press
Melānija Trampa.

Jo, kaut arī pirms kļūšanas par pirmo lēdiju Melānija strādāja par modeli, pie tik lielas milzīgas sabiedrības uzmanības viņa tomēr nebija pieradusi. Un, kad precējās ar Trampu, visticamāk, nedomāja, ka kādu dienu kļūs par prezidenta sievu.

foto: Robert Kalfus / Splash News/ Vida Press
Donalds Tramps un viņa toreiz vēl līgava Melānija Knausa.

Otrs iemesls, kuru min modes psiholoģe, ir mēģinājums slēpt savu reakciju. Trampa jau ne reizi vien ir iekļuvusi nepatīkamās situācijās, kad viņai neizdevās ar sejas mīmiku noslēpt savu reakciju uz ekscentriskajām Donalda Trampa darbībām. Saulesbrilles šādos gadījumos ļoti palīdz.

foto: Splash News/ Vida Press
foto: action press/ Vida Press

Melānija Trampa un viņas saulesbriļļu stils

gallery icon

Melānija Trampa un viņas stils - uz sarkanā paklāja un ikdienā

gallery icon