foto: Rob Latour/REX/ Vida Press
Andželina Džolija izplānojusi meitai perfektu 13. dzimšanas dienu
Andželina Džolija ar meitu Šilo.
2019. gada 31. maijs, 08:01

Andželina Džolija izplānojusi meitai perfektu 13. dzimšanas dienu

Jauns.lv

Holivudas zvaigzne Andželina Džolija vēlreiz apliecinājusi savu „foršās mammas” statusu, izplānojot aizraujošu dzimšanas dienu savai meitai Šilo Džolijai-Pitai, kura kļuvusi 13 gadus veca.

Andželina Džolija ar bērniem filmas „Dumbo” pirmizrādes vakarā

gallery icon

Žurnāla „Elle” rīcībā nonākusi informācija, ka Šilo 13. dzimšanas dienā mamma ar meitu kopā devušās uz šobrīd visā pasaulē plašu popularitāti guvušo spēli „Escape Room” („Izlaušanās istaba”). Fotogrāfijas no šī piedzīvojuma publiski nav pieejamas.

Andželinas Džolijas fani pauduši sajūsmu, ka tas noteikti bijis varen aizraujoši - kopā ar pašu Laru Kroftu risināt mīklas un rēbusus, lai tiktu ārā no istabas. Kā zināms, 2001. gadā Džolija uz ekrāniem atveidoja šo populāro video spēļu personāžu.

foto: Mutual Film/Paramount/Kobal/REX/ Vida Press
Andželina Džolija kā Lara Krofta.

Preses izdevumā norādīts, ka Džolija ar meitu uz spēli devusies Losandželosā esošajā piedzīvojumu istabā „The Basement” („Pagrabs”). Šeit spēle ir vēl jo aizraujošāka, jo tajā iesaistīti arī dzīvi aktieri.

Andželina Džolija un viņas meitas tiekas ar Sīrijas bēgļiem

Aktrise Andželina Džolija apmeklējusi sīriešu bēgļu nometni Jordānā, un šajā ceļojumā līdzi ņēmusi vecākās meitas Šilo (11) un Zaharu (13). ...

gallery icon

Džolija ir ļoti tuva ar saviem sešiem bērniem, no kuriem trīs ir adoptēti, bet trīs pašas bioloģiskie, kuri nākuši pasaulē viņas attiecībās ar aktieri Bredu Pitu. Aktrise ir mamma Medoksam (17), Paksam 915), Zaharai (14), Šilo (13) un dvīņiem Vivjenai un Noksam (10). Aizvadītajā mēnesī izdevums „Us Weekly” rakstīja, ka viņa „vienmēr izdomājot jautras lietas”, ko darīt kopā ar saviem bērniem. Savukārt atvases nereti pavada mammu uz sarkanā paklāja pasākumiem. Džolija ar atvasēm kopā apmeklējusi filmu „Dumbo” un „The Boy Who Harnessed in Wind” pirmizrādes vakarus.

Andželina Džolija ar bērniem dodas brokastot uz pilsētu

gallery icon

Džolijas meita Šilo lauzusi roku

Bijušā Holivudas pāra Andželinas Džolijas un Breda Pita kopīgā meita Šilo Džolija-Pita atlabst pēc kritiena no snovborda dēļa, kā rezultātā ...

gallery icon

Šā gada aprīlī izskanēja informācija, ka Džolija ir oficiāli brīva sieviete, visbeidzot bija juridiski nokārtota 2016. gadā aizsāktā laulības šķiršanas prāva. Lai gan šķiršanās sākumposms bija ļoti skandalozs un katru pārdienu plašsaziņas līdzekļos varēja lasīt par jauniem skandāliem un nesaskaņām Džolijas un Pita attiecībās, TV programmas „Entertainment Tonight” veidotājiem kāds paziņa nesen apstiprinājis, ka bijušo laulāto nesaskaņas palikušas pagātnē un abi kopīgi rūpējas par bērniem, kuru labklājība esot viņu prioritāte numur viens. „Viņi domā un vienmēr domājuši par to, kas ir labākais viņu bērniem,” apliecina paziņa.

Andželina Džolija ar bērniem filmas „First They Killed My Father” pirmizrādē

Aktrise Andželina Džolija ar bērniem filmas „First They Killed My Father” pirmizrādes vakarā Ņujorkā.

gallery icon

Andželina Džolija ar bērniem Toronto

Aktrise Andželina Džolija ar bērniem apmeklē Toronto starptautisko filmu festivālu Kanādā.

gallery icon

Andželina Džolija ar bērniem 2017. gadā

Andželina Džolija ar bērniem 2017. gadā

gallery icon

Andželina Džolija ar saviem bērniem

Holivudas aktrise Andželina Džolija ir mamma trim bioloģiskajiem un trim adoptētājiem bērniem.

gallery icon

Andželina Džolija ar bērniem viesojas Kambodžā

Andželina Džolija ar visiem sešiem bērniem ieradusies Kambodžā, kur reklamē savu jaunāko filmu „First They Killed My Father”, kas šajā ...

gallery icon