foto: Mirrorpix / Vida Press
Kāpēc princis Viljams tik ilgi vilcinājās ar bildinājuma izteikšanu Ketrīnai?
Princis Viljams un hercogiene Ketrīna šogad.
Attiecības
2019. gada 30. maijs, 06:16

Kāpēc princis Viljams tik ilgi vilcinājās ar bildinājuma izteikšanu Ketrīnai?

Jauns.lv

Princis Viljams ilgus gadus draudzējās ar Keitu Midltoni. Abi jau krietnu laiku dzīvoja kopā, taču ar bildinājuma izteikšanu viņš vilcinājās. Nākamās hercogienes Ketrīnas roku viņš lūdza vien 2010. gada rudenī. Kāpēc princis vilcinājās?

Princis Viljams un Keita Midltone pirms kāzām

gallery icon
29

Princis Viljams un Keita Midltone iepazinās Sentendrūsas universitātes gados Skotijā. Jau 2003. gadā abi bija pāris, taču par saderināšanos karaļnams neziņoja. Daži skeptiskāk noskaņoti cilvēki jau bažījās, vai princis vispār jebkad lūgs Midltones roku.

Prinča Viljama un Keitas Midltones saderināšanās 2010. gadā

Saderināšanās dienā Keita Midltone bija ģērbusies zīmola „Issa” vadošās dizaineres Danielas Helejelas radītā tērpā, kas lieliski saskanēja ar 12 karātu ...

gallery icon
8

Nesen atklājies, kāpēc Viljams tik ilgus gadus vilcinājās ar bildinājumu. Karaļnama eksperte un biogrāfe Keitija Nikola savā jaunākajā grāmatā „Keita: nākamā karaliene” („Kate: The Future Queen”) raksta, ka vilcināšanās iemesls bijis ļoti labi saprotams un pat mīlīgs attiecībā uz Keitu.

Keitas Midltones stils pirms kāzām ar princi Viljamu

Līdz liktenīgajam 2011. gadam pašreizējā Kembridžas hercogiene bija vienkārša meitene, kuru pazina kā Keitu Midltoni. Tolaik viņu neinteresēja ne stila ...

gallery icon
68

Princis Viljams nevēlējās, lai viņa laulība beigtos ar šķiršanos, tāpat kā viņa vecākiem princesei Diānai un princim Čārlzam. Viņš gribēja Keitai dod ļoti daudz laika, lai viņa simtprocentīgi pārliecinātos, ka dzīve karaļnamā un tam sekojošās obligātās saistības ir viņai pieņemamas un pa spēkam, un tikai tad viņš draudzenes pirkstā uzvilktu gredzenu.

Karaliskās kāzas: tā precējās hercogiene Ketrīna un princis Viljams 2011. gada aprīlī

2011. gada 29. aprīlī visa Lielbritānija svinēja gadsimta notikumu - prinča Viljama kāzas ar viņa līgavu Keitu Midltoni.

gallery icon
26

Nikola raksta: „Šķiršanās vajāja karalisko ģimeni jau pārāk ilgi. Sākot ar Edvarda VIII atteikšanos no troņa 1936. gadā, kas gandrīz izpostīja monarhiju, līdz nesenākajām šķirtajām laulībām – Diānas un Čārlza, kā arī prinča Endrū un Sāras Fērgusones. Nelaimīgas laulības draudēja nopietni iedragāt visādi citādi stabilo konstitūciju. Pirms Viljams lūdza Keitu viņu precēt, viņš gribēja pārliecināties, ka viņa to patiešām vēlas. Dzīvojot kopā, Keita varēja izlemt, vai tā ir, jeb – kā Viljams vēlāk izteicās – „atteikties”, ja tā tomēr nebūtu.”

Kembridžas hercogu ģimene rotaļājas Keitas radītā dārzā

Kuplā Kembridžas hercogu ģimene iemūžināta, rotaļīgā noskaņojumā pavadot laiku Čelsijas ziedu izstādes dārzā. Mazie ķipari redzami, spēlējoties viņu mātes, Kembridžas ...

gallery icon
7

Saskaņā ar Nikolas rakstīto, laiks, ko Vils un Keita pavadīja dzīvojot kopā kā pāris, bija izšķirošs, jo abiem šādi bija dota iespēja visdažādākajos veidos pārbaudīt, kāda būs laulības dzīve.

Karaliskajā kapelā nokristī mazo princi - Viljama un Ketrīnas jaunāko bērnu

gallery icon
8

„Viljams un Keita, lieliski zināja viens otra trūkumus un labi darbojās kopā kā komanda,” raksta autore. „Uz mūžu iebiedētam no vecāku šķiršanās sāpēm, Viljamam bija būtiski, ka tad, ka viņš apprecētos, tas būtu uz mūžu.”

Prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas bērni princis Džordžs un princese Šarlote apmeklē princeses Eiženijas kāzas

gallery icon
28

Pa šiem daudzajiem draudzības gadiem Keita pārliecinājās, ka ir gatava dzīvei karaļnamā un kopš šī brīža ir paraugs miljoniem cilvēku visā pasaulē.

Hercogienes Ketrīnas mežģīņu kleitas

Hercogienes Ketrīnas mežģīņu kleitas.

gallery icon
37