foto: instagram.com/grigorjeva_63kg/
Cīkstone Anastasija Grigorjeva ar mazuli kopā pat trenējas
2019. gada 19. maijs, 05:32

Cīkstone Anastasija Grigorjeva ar mazuli kopā pat trenējas

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Latvijas brīvā stila cīkstone Anastasija Grigorjeva, kopš kļuvusi par mammu, nav metusi malā savus mērķus sportistes karjerā un uz treniņiem dodas kopā ar mazuli.

Pērn rudenī par māmiņu kļuva titulētā cīkstone Anastasija Grigorjeva – pasaulē nāca trīskārtējās Eiropas čempiones un viņas mīļotā vīrieša Imanta Lagodska dēls Alans. Mazuļa nākšana pasaulē sportisti padarījusi vēl motivētāku.

foto: no privātā arhīva
„Pagaidām esmu tālu no optimālās formas, turpināsim gatavoties Eiropas spēlēm un septembra pasaules čempionātam, kur būs atlase olimpiskajām spēlēm,” saka apņēmības pilnā sportiste.

Viņa žurnālam Kas Jauns atklāj savu ikdienu pēc dēla piedzimšanas: „Esmu laimīga, ka man ir iespēja apvienot profesionālās sportistes karjeru ar mammas lomu.

Mazais visur tiek ņemts līdzi – gan uz treniņiem, gan treniņnometnēm, jo dēlu aizvien baroju ar krūti. Manuprāt, bērns nekad nevar būt šķērslis. Jā, tagad mazliet vairāk ir jāpiedomā par loģistiku, kā visu saplānot. Kur, kad un kā trenēties, lai mazajam būtu labi.” Šajā pavasarī Anastasija jau paspējusi piedalīties sacensībās un gūt labus rezultātus.

„Šogad jau izdevies izcīnīt bronzas medaļu Eiropas čempionātā. Arī uz šīm sacensībām biju kopā ar dēlu. Eiropas čempionātā pat nepaliku uz apbalvošanu, jo bija laiks barot mazo. Bet ko darīt? Īss mirklis, un viņš jau paaugsies,” smaidot saka laimīgā māmiņa.

Tagad Anastasija devusies uz treniņnometni Spānijā, kur, protams, līdzi ņēmusi savu dēlu. Lai atvieglotu sportistes ikdienu, talkā nāk arī viņas vīrs Imants. „Šoreiz tētis paņēma atvaļinājumu un brauca līdzi, bet uz treniņiem ar Alanu tik un tā ejam kopā, jo mazais joprojām ēd mammas pienu,” saka Anastasija.

foto: no privātā arhīva
2017. gada vasaras nogalē Anastasija un Imants pēc trīsarpus kopdzīves gadiem apprecējās.
foto: no privātā arhīva

Anastasija Grigorjeva cīnās

Anastasija Grigorjeva cīnās

gallery icon
11