foto: ITAR-TASS/Scanpix
Parādās ziņas, ka Putina draudzenei Alinai Kabajevai piedzimuši dvīnīši
Bērni
2019. gada 14. maijs, 08:59

Parādās ziņas, ka Putina draudzenei Alinai Kabajevai piedzimuši dvīnīši

Jauns.lv

7. maijā Kulakova akušierijas un ginekoloģijas centrā Maskavā pasaulē nākuši bijušās vingrotājas Alinas Kabajevas dvīnīši, ziņo StarHit. Pēc Krievijas mediju vēstītā, abi jaundzimušie ir puikas. Jau gadiem ilgi tiek runāts par Kabajevas tuvu draudzību, attiecībām vai pat laulību ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu.

Tiek ziņots, ka Alinai bijusi VIP palāta, citas dzemdētājas no šā stāva tikušas pārceltas uz citām nodaļām. Ēdiens bijušajai vingrotājai piegādāts no restorāna.

foto: Mikhail Metzel/TASS

Informācijas par bērnu vārdiem, augumu un svaru mediju rīcībā pagaidām nav. Kabajevas tuvinieku lokā izskanējušās runas par dzemdībām nekomentē. "Mēs nekomentējam baumas," uz žurnālistu jautājumu atbildējusi viena no Alinas tuvākajām palīdzēm. 

foto: AP/Scanpix
Vladimirs Putins un Alina Kabajeva 2004. gadā.

Jau iepriekš vēstīts, ka bijusī vingrotāja Alina Kabajeva savu privāto dzīvi nekomentē. Viņa nekad nav arī apstiprinājusi, ka viņai ir bērni. Tiesa, apmēram pirms 10 gadiem kādā no pasākumiem Kabajeva ieradās kopā ar puisēnu. Tika uzskatīts, ka tas ir Alinas dēls, taču viņa paziņoja, ka zēns ir viņas māsasdēls Arsenijs, bet pēc tam - ka puisēns ir viņas draudzenes dēls.

Krievijas prezidenta Vladimira Putina un viņa sievas Ludmilas laulība ilga 30 gadus. Vēstis par Krievijas pirmā pāra oficiālu izjukšanu parādījās 2013. gada 6. jūnijā, kad laulātie atzinās, ka šķiršanās ir abpusējs lēmums.

Alīna Kabajeva publiskos pasākumos

Olimpiskā čempione mākslas vingrošanā Alīna Kabajeva dažādos pasākumos.

gallery icon
36

Putina favorīte Alina Kabajeva mākslas vingrotājas karjeras laikā

Bijusī mākslas vingrotāja Alina Kabajeva, kas medijos ne vienreiz vien pieminēta kā Krievijas prezidenta Vladimira Putina iespējamā mīļākā.

gallery icon
11

Krievijas domes deputāte, Putina varbūtējā mīļotā Alīna Kabajeva

Bijusī mākslas vingrotāja Alina Kabajeva, kas medijos ne vienreiz vien pieminēta kā Krievijas prezidenta Vladimira Putina iespējamā mīļākā

gallery icon
25

Alīna Kabajeva

Alīnas Kabajevas labās rokas pirkstā pamanīts iespaidīgs gredzens, kāds iepriekš viņai nebija redzēts. Tas liek ļauties spekulācijām, ka Putins varētu ...

gallery icon
11