foto: AFP/Scanpix
Ar ļoti īpašu mazā Ārčija foto Megana Mārkla godina princeses Diānas piemiņu
Princis Harijs ar sievu Meganu Mārklu un abu pirmdzimto dēlu Ārčiju.
2019. gada 13. maijs, 12:08

Ar ļoti īpašu mazā Ārčija foto Megana Mārkla godina princeses Diānas piemiņu

Jauns.lv

Saseksas hercogiene Megana Mārkla svētdien svinēja savu pirmo Mātes dienu māmiņas statusā. Par godu skaistajam notikumam Megana nelaida garām iespēju publicēt ļoti īpašu dēla Ārčija foto oficiālajā Saseksas hercogu Instagram kontā.

Fotogrāfijā redzams, kā hercogiene Megana tur sava jaundzimušā dēliņa kājas. Taču attēls ir īpašs arī citas detaļas dēļ - tajā redzamās puķes neaizmirstulītes bija mīļākie ziedi puisēna vecmāmiņai, mūžībā aizgājušajai prinča Harija mātei princesei Diānai.

Fotogrāfijas aprakstā teikts: "Šodien es godinu visu māmiņu piemiņu - gan bijušo, gan esošo, gan topošo, gan arī to, kuras ir zaudētas, taču mūžam paliks atmiņā. Mēs godinām ikvienu no jums. Šodien ir Mātes diena ASV, Kanādā, Austrālijā, Jaunzēlandē, Ziemeļāfrikā, Kenijā, Japānā un vairākās Eiropas valstīs. Šī ir pirmā Mātes diena Saseksas hercogiem."

Megana Mātes dienu pavadīja arī kopā ar savu mammu Doriju, kura Lielbritānijā ieradās pagājušajā mēnesī, lai būtu kopā ar meitu mirklī, kad dzims viņas mazbērns. Megana ar savu māti ir ļoti tuvas, un pasaule pievērsa uzmanību viņu attiecībām jau 2014. gadā, gan pašreizējā hercogiene savā blogā (tagad tas vairs nav aktīvs) publicēja mīlestības vēstuli savai māmiņai. Megana toreiz savu mammu nosauca par "brīvo garu" un atklāja, ka tieši no viņas iemācījusies svarīgākās atziņas par dzīvi.

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon
12

Meganas Mārklas mamma Dorija Reglenda

Meganas Mārklas mamma Dorija Reglenda.

gallery icon
27