foto: EPA/Scanpix
Saseksas hercogu pāris sāk saņemt pirmās mazulim domātās dāvanas
Princis Harijs vizītē Nīderlandē sāk saņemt pirmās Ārčija dāvaniņas.
Bērni
2019. gada 9. maijs, 16:24

Saseksas hercogu pāris sāk saņemt pirmās mazulim domātās dāvanas

Jauns.lv

Princis Harijs trīs dienas pēc dēla nākšanas pasaulē jau atgriezies darbā un sācis saņemt pirmās Ārčijam domātās dāvanas, vēsta britu mediji.

2019. gads. Princis Harijs vizītē Nīderlandē sāk saņemt pirmās Ārčijam domātās dāvaniņas

gallery icon
13

Princis Harijs šodien, 9. maijā, devies uz Nīderlandi, lai uzsāktu strādāt pie nākamā gada “Invictus” spēles veidošanas (godinot militāro pagātni, Harijs izveidojis “Invictus” spēles, kurās piedalās kara traumas guvušie veterāni no visas pasaules, sacenšoties dažādās aktivitātēs). Šī ir pirmā reize, kad Harijs atstāj jauno māmiņu Meganu un jaundzimušo dēlu vienus. 

Vizītes laikā Hāgā princis jau saņēmis pirmās Ārčijam domātās dāvaniņas. Starp tām kādas septiņus gadus vecas meitenītes, kuras tēvs zaudēja kāju izpletņlēkšanas negadījumā un kuru princis Harijs satika pirms diviem gadiem Toronto “Invictus” spēlu laikā, dāvināta rotaļlieta ar zaķēniem, zīdaiņu bodiju ar “Invictus” spēļu nosaukumu un rotaļu grabulīti. 

Pēc tam īsā uzrunā spēļu dalībniekiem Harijs izteica pateicību un neslēpa saviļņojumu par iespēju atrasties starp tik brīnišķīgiem un drosmīgiem cilvēkiem. 

Jau ziņots, ka 8. maijā, Saseksas hercogi Megana Mārkla un princis Harijs dalījušies ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto, un dažas stundas vēlāk atklāts arī pirmdzimtā vārds – Ārčijs. Saseksas hercogu mazuļa pilnais vārds ir – Ārčijs Harisons Mauntbatens-Vindzors.

Saseksas hercogi Megana Mārkla un princis Harijs kļuvuši par vecākiem dēlam 6. maija rītā - 5.26 pēc Lielbritānijas laika. Mazuļa svars bija septiņas mārciņas un 3 unces (3 kilogrami un 95 grami). Par dēla nākšanu pasaulē sociālajā tīklā "Instagram" paziņojis pats princis Harijs.