foto: RM / SplashNews.com/ Vida Press
Apaļīgā modele Iskra Lorensa demonstrē jaunāko peldkostīmu modi
Britu modele Iskra Lorensa.
Stila jaunumi
2019. gada 2. aprīlis, 06:09

Apaļīgā modele Iskra Lorensa demonstrē jaunāko peldkostīmu modi

Jauns.lv

Modele Iskra Lorensa nesen Maiami pludmalē (ASV) piedalījusies peldkostīmu fotosesijā.

foto: RM / SplashNews.com/ Vida Press
Britu modele Iskra Lorensa.

Modele Iskra Lorensa piedalās peldkostīmu reklāmas fotosesijā

gallery icon
49

Līdzīgi kā Ešlija Grehema, angliete Iskra Lorensa (28) ir viena no pieprasītākajām lielo izmēru modelēm pasaulē. Tā kā sievietes ir ļoti dažādas, pasaulē aizvien vairāk ir pieprasītas dažādu formu modeles.

Nina Agdala un Iskra Lorensa pozē peldkostīmos

„Victoria’s Secret” modele Nina Agdala un lielo izmēru modele Iskra Lorensa nesen kā piedalījušās kopīgā fotosesijā, kurā reklamējušās zīmola „AerieREAL” ...

gallery icon
30

Pērn modes mākslinieks Džastins Aleksandrs Varšavs izvēlējās Lorensu par savas līgavu kleitu kolekcijas modeli. Dizainers aizsācis kampaņu „Be You” („Esi tu pati”), kuras mērķis ir palīdzēt daiļā dzimuma pārstāvēm justies harmoniski tādā ķermenī, kādu daba viņām devusi.

Iskra Lorensa demonstrē "Justin Alexander" līgavas kleitas

Britu lielo izmēru modele Iskra Lorensa modes nama „Justin Alexander” kāzu kleitās. Modele un modes mākslinieks vēlas iedrošināt: ikvienai sievietei ...

gallery icon
8

Iskra demonstrē dažādu siluetu līgavas kleitas, kas vienlīdz labi izskatās, kā ļoti tievām, tā arī formīgām sievietēm, kāda ir viņa pati. Modele ir ģērbusies klasiskā princeškleitā ar juteklisku dekoltē, kā arī nāriņas stila kleitā, kas ir pieguloša gurnu daļā.

Par Iskru Lorensu dizainers teic, ka viņa esot „paraugs sievietēm visā pasaulē”. Iskra iedvesmojot sievietes mīlēt savu ķermeni un uzsver, ka sievietes skaistums ir ķermeņu dažādībā.

Modelei ir vairāk nekā četri miljoni „Instagram” bloga sekotāju.

Ešlija Grehema piesaka kliedzošu „kliedzošu, krāšņu un neko neslēpjošu” apakšveļas kolekciju

gallery icon
16