foto: Instagram
"Savējie ir jātur cieši" - Kivičs soctīklos šarmē ar viedām atziņām un vārsmām
Iemīlējies pāris turpina priecēt savus sekotājus gan ar laimes pilniem attēliem, gan atziņām par dzīvi.
Attiecības
2019. gada 16. janvāris, 19:31

"Savējie ir jātur cieši" - Kivičs soctīklos šarmē ar viedām atziņām un vārsmām

Jauns.lv

Neraugoties uz to, ka desmitiem un pat simtiem cilvēku lūdz muzikantu Andri Kiviču pārstāt sociālajos tīklos publiskot savu privāto dzīvi un laimi baudīt šaurākā lokā, Kivičs arvien turpina publiskot gan iemīlējušos attēlus, gan nu jau arī dažādus domugraudus un atziņas par mīlestību un dzīvi.

Baudot privāto laimi ar savu jauno draudzeni Lieni Skulmi, abi turpina par savām gaitām informēt tautu. Tā, piemēram, otrdien Kivičs "Instagramā" publiskoja pikanti erotisku attēlu ar cieši apņemtu sievietes miesu, bilstot, ka "savējie ir jātur cieši". Austot rīta gaismai, šis pats attēls nu jau "Facebook" vietnē tika papildināts ar paskaidrojumu. Proti, dziesminieks vēstīja: "Tava ģimene ir nevis tavi asinsradinieki (bet, ja ir, tad ideāli), bet gan tie, kas tevi saprot, un tie ir jātur cieši, cieši klāt".

Tāpat Kivičs visiem pauda uzsaukumu "Dzīve, mīļie draugi, ir skaista!" Bet trešdienas vakarā domformu papildināja ar gluži vai Paulu Koelju cienīgu tekstu: "Dzīve, mīļie draugi, starp citu, tieši tagad arī lēnām paiet. Nebrīnieties, lūdzu, par to dienu, kad jums paliks 70," viņš raksta.

View this post on Instagram

Ar vienu nosacījumu.

A post shared by Andris Kivics (@andriskivics) on

Neklusē arī pretrunīgi vērtētā sabiedrības dāma Liene Skulme - viņa savu mīļoto atbalsta un sociālajos tīklos atzinusies, ka Andris ir visa viņas dzīve - un jūs varat ienīst vai mīlēt viņu, tas tā esot. 

Jau vēstīts, ka Andra Kiviča un Lienes Skulmes publiskā mīlestība teju vai aizēnojusi valdības veidošanas sāgu. Kivičs pameta sievu Madaru un pēc tējas dzeršanas 9.novembrī sapratis, ka viņa dvēsles radiniece un īstā mīlestība ir Skulme. Kiviču laulībā dzimušas divas meitas; laulība pagaidām vēl nav juridiski šķirta, taču Kivičs "Privātajai dzīvei" jau paudis, ka attiecības ar Lieni loģiski virzās saderināšanās virzienā. Pāris arī publiski teicis, ka brauks prom no Latvijas, un pirmais izbraukuma mēģinājums jau noticis - uz Berlīni.