foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Šķiras Vārpiņas un TV3 ceļi - daiļā Agnese ziņas vairs nelasīs
Agneses un TV3 ceļi škīrušies.
2019. gada 2. janvāris, 11:40

Šķiras Vārpiņas un TV3 ceļi - daiļā Agnese ziņas vairs nelasīs

Jauns.lv

Pēc telekanālā TV3 nostrādātiem teju 20 gadiem no darba aizgājusi ziņu moderatore Agnese Vārpiņa. Sakarā ar televīzijas darba organizācijas izmaiņām viņai piedāvāts jauns sadarbības modelis, taču Agnese pieņēmusi lēmumu TV3 vairs nestrādāt.

Kā portālam Jauns.lv pastāstīja "All Media Baltics" komunikācijas projektu vadītāja Alise Mališko, no 2019. gada 1. janvāra skatītājam ir redzamas nelielas izmaiņas formātā, kas paredz, ka kanālu TV3 un LNT vakara ziņas vadīs viens moderators.

Kanāla LNT ziņu dienestā izmaiņas nav paredzētas, darbu turpinās visi ziņu dienesta moderatori, bet kanāla TV3 ziņās būs redzami trīs moderatori, kuri secīgi mainīsies – Edijs Bošs, Arnis Krauze un Kristīne Anže. Atbilstoši jaunajai darba plūsmai, Kristīne Anže kļūs arī par kanāla TV3 info dienesta vadītāju. Taču ceturto no ierastajiem ziņu moderatoriem - daiļo Agnesi Vārpiņu - TV3 ekrānos vairs neredzēsim.

TV ziņu diktore Agnese Vārpiņa

TV ziņu diktore Agnese Vārpiņa.

gallery icon

Ņemot vērā jaunā satura ražošanas procesā veiktās darba organizācijas izmaiņas, katram moderatoram ticis piedāvāts jauns sadarbības modelis, tomēr Agnese Vārpiņa ir pieņēmusi lēmumu TV3 vairs nestrādāt, norādīja Mališko.

Sarkanais paklājs un fotosiena TV3 20. jubilejas pasākumā

Sarkanais paklājs un fotosiena TV3 20. jubilejas pasākumā.

gallery icon

Pērnvasar TV3 svinēja savu 20. jubileju, un kopš gandrīz pašiem pirmsākumiem televīzijā strādājusi arī Agnese Vārpiņa. Vadījusi gan ziņas, gan raidījumus "Bez tabu" un "Patiešām privāti". Tieši ar "Patiešām privāti", kura pirmais raidījums ēterā gāja 2000. gada janvāra beigās, aizsākās Vārpiņas karjera TV3.

Agnese Vārpiņa darbā un ikdienā

gallery icon

Šajā telekanālā Vārpiņai bijušas vien trīs pauzes - divvreiz viņa devās bērna kopšanas atvaļinājumā, bet vienu sezonu nostrādāja LNT - raidījumos "Nedēļa" un "Krējums... saldais".