foto: Facebook.com
28 gadus veca sieviete ticēja, ka ir stāvoklī līdz brīdim, kad viņai izoperēja 26 kg smagu cistu
2018. gada 29. novembris, 16:35

28 gadus veca sieviete ticēja, ka ir stāvoklī līdz brīdim, kad viņai izoperēja 26 kg smagu cistu

Jauns.lv

Neskatoties uz vairākiem negatīviem grūtniecības testiem, ārsti uzstāja, ka 28 gadus vecā Kīlija Favela ir bērniņa gaidībās. Patiesība izrādījās šausminoša – jaunā sieviete sevī nēsāja 26 kilogramus smagu cistu, vēsta BBC.

2014. gadā Kīlija pamanīja, ka viņas svars vēdera apvidū sāk pieaugt. Viņa vienmēr bijusi apaļīga, tāpēc pakāpeniski augošo vēderu uzskatījusi par normālu parādību. “Ar savu partneri esmu kopā desmit gadus, dažas reizes mums galvā iešāvās doma, ka es varētu būt stāvoklī, bet visi grūtniecības testi, ko veicu, bija negatīvi. Es domāju, ka vienkārši esmu apaļa,” stāsta Kīlija. 

Divus gadus vēlāk – 2016. gadā – Kīlija paģība savā darba vietā, tas bijis iemesls, lai beidzot aizietu pie ārsta. Kellijas ginekoloģe atbalstīja versiju, ka viņa ir stāvoklī par spīti negatīvajiem grūtniecības testiem, tāpēc aizsūtīja uz ultrasonogrāfiju, lai apstiprinātu savas aizdomas. 

foto: Facebook.com

“Es gulēju uz kušetes un daktere vilka ultrasonogrāfijas aparātu pār manu vēderu, kad viņas acis šausmās iepletās. Es zināju, ka kaut kas nav kārtībā. Mani nekavējoties aizsūtīja uz datortomogrāfiju, kurā atklājās, ka manā ķermenī ir milzīga, ar šķidrumu pildīta cista,” stāsta Kīlija. 

Cista izoperēta un konstatēts, ka tā ir 26 kilogramus smaga – tādā pat svarā, kā septiņus līdz astoņus gadus vecs bērns. 
“Ārsti parādīja fotogrāfijas ar cistu, un es nespēju noticēt, kā kaut ko tik milzīgu varēju nēsāt savā ķermenī. 26 kilogrami – tas ir kā septiņi vidēja izmēra jaundzimušie,” atceras jaunā sieviete. 

Par spīti smagajai operācijai, sievietei nākotnē varēs būt bērni. “Es biju zaudējusi priekšstatu par to, kā ir darīt vienkāršas lietas – kāpt pa kāpnēm, vadīt automašīnu. Ķirurgi atgrieza atpakaļ manu dzīvi un es nezinu, kā viņiem pateikties,” tā Kīlija.