foto: Instagram
Frīdenberga līgava Kristīne ar mīļu sniegotu foto atceras Valteru
Attiecības
2018. gada 27. novembris, 15:06

Frīdenberga līgava Kristīne ar mīļu sniegotu foto atceras Valteru

Jauns.lv

Valtera Frīdenberga dzīvesbiedre Kristīne sirsnīgā noskaņā atcerējusies mīļoto puisi, vakar, 26. novembrī, ievietojot sociālajos tīklos abu kopējo foto. Vakar pagāja tieši mēnesis kopš 26. oktobra - Valtera dzimšanas dienas un vienlaikus arī dienas, kad mūziķis tika pavadīts pēdējā gaitā.

"Baltu maliņu... baltu un mīkstu pastaigu gurkstošiem soļiem tālāk! Kādu brīdi atsevišķi, bet jau pēc laika kopā. Mīlu! Ilgojos!" raksta Kristīne, ierakstu papildinot ar emocijzīmi sirsniņu melnā krāsā.

Jauns.lv jau vēstīja, ka 2018. gada 17. oktobrī mūžībā devās mūziķis un TV raidījuma "Gudrs, vēl gudrāks" vadītājs Valters Frīdenbergs. Valters zaudēja cīņu ar vēzi. Draudzene Kristīne kopā ar mīļoto bija un viņu atbalstīja līdz Valtera pēdējam dzīves mirklim.

26. oktobrī notika atvadīšanās no mūziķa, un tieši šajā dienā viņam būtu apritējis 31 gads.

Atvadas no Valtera Frīdenberga

Rīgas krematorijā pēdējā gaitā šodien pavadīts mūziķis Valters Frīdenbergs, kas pagājušajā nedēļā aizgāja viņsaulē, zaudējis cīņu ar vēzi.

gallery icon

Valtera Frīdenberga pēdējie foto

Mūziķis Valters Frīdenbergs (1987-2018) pusotru mēnesi pirms nāves - koncertā "Mans draugs Mārtiņš Freimanis" un grāmatas "Mans draugs Mārtiņš Freimanis" ...

gallery icon

Valters Frīdenbergs (1987-2018)

gallery icon