foto: SplashNews.com/ Vida Press
Skandāls skaistumkonkursa aizkulisēs: "Mis Ukrainai" atņem karalienes kroni
"Mis Ukrainai 2018" Veronikai Didusenko nebija lemts ilgi priecāties par savu karalienes kroni. Par nekaunīgiem meliem nu viņai tas atņemts.
2018. gada 26. septembris, 16:10

Skandāls skaistumkonkursa aizkulisēs: "Mis Ukrainai" atņem karalienes kroni

Jauns.lv

20. augustā Kijevā Veronika Didusenko tika kronēta par šā gada skaistāko meiteni Ukrainā. Taču par savu uzvaru "Mis Ukrainai 2018" nebija lemts ilgi priecāties. Neilgi pēc tam noskaidrojies, ka skaistule ir nekaunīgi melojusi, pārkāpjot konkursa noteikumus. Nu viņai karalienes kronis ir atņemts.

Kļuvis zināms, ka 23 gadus vecā Veronika Didusenko ir slēpusi, ka viņai ir dēls un pagātnē arī šķirta laulība. Konkursa noteikumi paredz, ka dalībniecēm nedrīkst būt bērni un viņas nedrīkst būt precējušās (ieskaitot arī šķirtās laulības). Savā dalībnieces anketā Veronika konkursa rīkotājiem ir melojusi par savu privāto dzīvi, taču pēc viņas uzvaras konkursā drīz vien noskaidrojās patiesība.

"Mis Ukraina 2018": Veronika Didusenko kļūst par skaistumkaralieni un drīz vien zaudē kroni

gallery icon
9

Tā nu pirmdien "Mis Ukraina" konkursa orgkomiteja publiski paziņojusi, ka Veronikai Didusenko tiek atņemts skaistumkaralienes tituls un kronis. Savukārt Ukrainu konkursā "Mis Pasaule" pārstāvēs cita meitene. Jaunā "Mis Ukraina" tiks izvēlēta 30. septembrī. 

Turklāt "Mis Ukraina" rīkotāji savā paziņojumā uzsver, ka viņiem ir tiesības no Veronikas Didusenko pieprasīt, lai viņa sedz visus jaunā skaistumkonkursa rīkošanas izdevumus. Taču konkursa rīkotāji to nedarīšot. 

Pēc šīs ziņas nonākšanas atklātībā Veronika savā Instagram profilā saka paldies saviem faniem par atbalstu šajā grūtajā laikā. Daudzi viņas cienītāji sociālajos tīklos uzskata, ka Didusenko nevajadzēja diskvalificēt. "Neuzskatu, ka bērns un ģimene ir šķērslis, lai piepildītu savus sapņus," meitenei atbalstu pauž kāds viņas fans. "Pienācis laiks mainīt likumus," piebildis kāds cits.

Bijušās "Mis Ukraina 2018" Veronikas Didusenko ikdiena "Instagram" bildēs

gallery icon
13