foto: Shutterstock
"Vīriņ, ļoti mīlu" - kā sociālajos tīklos uzvedas pāri, kuri patiešām ir laimīgi (nevis pietēlo)?
Patiešām laimīgi vai tikai izliekas? Publiska attiecību demonstrēšana mūsdienās kļūst par normu.
Attiecības
2018. gada 5. septembris, 06:26

"Vīriņ, ļoti mīlu" - kā sociālajos tīklos uzvedas pāri, kuri patiešām ir laimīgi (nevis pietēlo)?

Jauns.lv

Piekritīsiet, katram "Facebook" draugos ir "tas" pāris (un reizēm pat vairāki), kura mīlas izpausmes regulāri parādās jaunumu plūsmā. "Mana sirsniņa", "mans runčuks", "vīriņ, ļoti mīlu" – šī ir tikai neliela daļa no tā, par ko publiski priecājas ļaudis, kuri viens otru mīl.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Zināmai sabiedrības daļai rodas jautājums, “kam tas viss ir vajadzīgs”, vēl citi spiež “patīk” vai pat pieliek sirsniņu. Jebkurā gadījumā – šāda publiska attiecību demonstrēšana mūsdienās kļūst par normu, jo, kā raksta “Business Insider”, kā gan citādi pierādīsi, ka attiecības patiešām eksistē? Turklāt – ja tevis nav feisbukā, tevis nav vispār.

Ko ar mums ir izdarījuši sociālie mediji? Tie ir kļuvuši par piedevu, ja ne pat par projekciju tam, ko saucam par savu identitāti, pašvērtību. Turklāt mēs redzam, kā mūsu ievietoto dabas skatu vai pašbildi novērtē citi, un tas palīdz mums saprast, kur atrodamies sociālajā telpā. Galu galā nav nekas pārsteidzošs, ka kļūstam atkarīgi un priecājamies par to, ja kāds mūs novērtē ar “patīk” sirsniņu.

Kā atšķiras patiešām laimīgi pāri no tiem, kuri par tādiem tikai izliekas?

Nākamā lapa: Patiesība par intīmajām attiecībām

Tēmas