foto: Instagram
Žigolo atzīšanās: "Vairums vīriešu nemaz nezina, kas patīk sievietēm"
"Daudzi brīnītos par to, kādas sievietes izmanto manus pakalpojumus," saka Raiens. Viņš pelna naudu, strādājot par puisi pēc izsaukuma.
Attiecības
2018. gada 9. marts, 06:32

Žigolo atzīšanās: "Vairums vīriešu nemaz nezina, kas patīk sievietēm"

Jauns.lv

"Lielākajai daļai vīriešu nav ne mazākās izpratnes par to, kas gultā patīk sievietēm," saka simpātiskais Raiens Džeimss (Ryan James). Un Raiens zina, ko runā, jo Sidnejā strādā par puisi pēc izsaukuma.

A post shared by Ryan James (@ryanjamessydney) on

Viņa profesionālajiem pakalpojumiem ir visai dažādas cenas, kas atkarīgas no laika, kas pavadīts kopā ar sievieti, un viņas prasībām. Raiens piedāvā savu klātbūtni, sākot ar stundu viesnīcas numuriņā un beidzot ar nedēļas nogali izbraukumā, un šīs izklaides daiļā dzimuma pārstāvēm var izmaksāt no 400 līdz 6000 dolāriem, raksta “The Daily Mail”.

A post shared by Ryan James (@ryanjamessydney) on

Un atšķirībā no vīriešiem, dāmas, kuras izvēlas puisi par naudu, ne vienmēr koncentrējas tikai uz intīmajām baudām, atzīst Džeimss. “Lielākajai daļai sieviešu vajag vienkārši kompāniju. Savukārt vīrieši, cik esmu manījis, ja izvēlas sievieti par naudu, tad lielākoties tomēr domā par seksu. Sievietēm intīmās baudas, protams, arī ir svarīgas, citādi viņas pie manis nevērstos, taču lielāko daļu laika mēs tāpat pavadām, vienkārši sarunājoties,” stāsta Raiens. Pēc puiša teiktā, daudzi brīnītos arī par to, kādas sievietes izmanto viņa pakalpojumus.

A post shared by Ryan James (@ryanjamessydney) on

“Vairākums manu klienšu jebkurā bārā nevarētu ne atkauties no uzmanības, taču viņas labprātāk izvēlas manus pakalpojumus. Visbiežāk tās ir sievietes, kas nesen ir izšķīrušās no vīra vai arī joprojām nav precējušās, taču jau kādu laiku viņu attiecībās ar līgavaini ir pazudis sekss. Man bijušas arī klientes, kuras vispār vēl ir nevainīgas. Pie manis vēršas ļoti dažādu vecumu sievietes, jaunākajai no viņām ir 20 gadu,” puisis neslēpj.

A post shared by Ryan James (@ryanjamessydney) on

Pēc austrālieša pieredzes, sievietēm parasti nav nekādu specifisku fantāziju, viņas vienkārši vēlas izbaudīt intīmos priekus ar puisi pēc izsaukuma. “Ļoti bieži no klientēm dzirdu sūdzības, ka vīrieši, ar kuriem viņām bijusi seksuālas attiecības, pārsvarā koncentrējas tikai uz savu labsajūtu. Katra sieviete vēlas, lai kaut dažreiz partneris padomātu par viņu, ne vien tikai par savu baudu,” atzīst Džeimss. Viņš savām klientēm sniedz arī “Greja 50 nokrāsu” seksa pieredzi.

My first proper visit to Tasmania and I couldn't ask for better weather.

A post shared by Ryan James (@ryanjamessydney) on

Tomēr, pēc Raiena novērojumiem, parasti sievietes vienkārši vēlas, lai viņai būtu interesants sarunbiedrs un cilvēks, ar kuru kvalitatīvi pavadīt laiku. “Viens no maniem populārākajiem pakalpojumiem ir 4 stundu vakariņas divatā, taču sieviete var mani pasūtīt arī uz visu nedēļas nogali. Tad mēs parasti dodamies uz kādu viesnīcu ārpus pilsētas, aizejam uz teātra izrādi vai operu un vienkārši patīkami pavadām laiku,” par savu darba ikdienu stāsta pievilcīgais austrālietis.

Last night in Brisbane, I'll be back soon.

A post shared by Ryan James (@ryanjamessydney) on