Attiecības
2018. gada 19. februāris, 07:07

Dzīve pēc šķiršanās. Lindas Mūrnieces 14 atziņas par mīlu un attiecībām

Jauns.lv

Bijusī iekšlietu ministre, tagad viesnīcniece Linda Mūrniece pirms laiciņa šķīrās no sava laulātā, ārsta un politiķa Hosama Abu Meri, paguva izdot veselu grāmatu ar savām pārdomām, kā arī ikdienas darbos atrod laiku, lai saviem daudzajiem sekotājiem sociālajos tīklos nodotu vēstījumus par dzīves un mīlestības korelāciju. Mūrnieces dvēseles akas ir sevišķi ietilpīgas, jo teju vai katru dienu viņa nāk klajā ar jaunām atklāsmēm par attiecībām, mīlestību un lietu kārtību šai saulē.

Saskanīgais Mūrnieces un Abu Meri pāris šķīrās pērnvasar; sieviete pārgāja sava bijušā vīra uzvārdā. Abi palikuši labi draugi, ko viņi apliecinājuši neskaitāmās intervijās plašsaziņas līdzekļos.

Kamēr gastroentorologs aizņemts darbā un daudzos citos pienākumos, viesnīcas "Hotel de Rome" saimniece Linda Mūrniece savus pārdzīvojumos izdevusi grāmatā, kas pagājušajā nedēļā tika laista klajā. Tajā Mūrniece eseju formā ļāvusies personiskiem vēstījumiem par visu to, kas nobriedušas sievietes dzīvē svarīgs.

Vienlaikus Mūrniece tviterī vai ik dienas publicē atziņas, pie kurām nonākusi. Lūk, tikai dažas no pēdējo mēnešu Lindas citātiem:

Bet kā odziņa uz 'i'  - ieskats Mūrnieces privātajā ballītē jeb personiskās grāmatas prezentācijā, kas noritēja viņas apsaimniekotajā viesnīcā un, kā teic viesi, bijis varen jauks sirsnīgs pasākums: