foto: Vida Press
Kā tagad izskatās pirms 9 gadiem par seksīgāko pasaulē atzītais vīrietis
Aktieris Hjū Džekmens pēc rīta peldes Bondai pludmalē Sidnejā.
Attiecības
2017. gada 24. decembris, 11:43

Kā tagad izskatās pirms 9 gadiem par seksīgāko pasaulē atzītais vīrietis

Kasjauns.lv

Austrāliešu aktieri Hjū Džekmenu (49) 2008. gadā nosauca par seksīgāko vīrieti pasaulē. Nesen viņš manīts atpūšamies populārajā Bondai pludmalē Sidnejā. Pievilcīgu fizisko formu aktieris aizvien nav zaudējis.

„Tai jābūt kļūdai,” šie bija aktiera Hjū Džekmena pirmie vārdi, kad slavenību žurnāls „People” viņu 2008. gadā „kronēja” par seksīgāko vīrieti pasaulē. Džekmens pastāstījis, ka viņa sievai Deborai Lī- Fērnesai, ar kuru tolaik bija precējies jau 12 gadu, reakcija bijusi vēl jo amizantāka. „Acīmredzot Breds Pits šogad nebija pieejams,” viņa pavilkusi uz zoba savu seksapīlo vīru.

foto: Vida Press
2008. gadā žurnāls „People” atzina Džekmenu par seksīgāko vīrieti pasaulē. Lūk, kāds togad izskatījās izdevuma vāks.

Ne Hjū Džekmens, ne viņa sieva šo titulu neuztvēra pārāk nopietni un par to „degunu debesīs neslēja”.

Debora pajokojusi, ka piekrīt tam, ka vīram ir „Liktenīgs augums”, taču norādījusi, ka viņai svarīgāks ir „tas, kas iekšienē”.

Hjū Džekmens pludmalē

Aktieris Hjū Džekmens pēc rīta peldes Bondai pludmalē Sidnejā.

gallery icon

Kad Džekmenam pirms pāris gadiem pajautāja, kuru sava ķermeņa daļu viņš uzskata par pašu nepievilcīgāko, aktieris daudz nedomājot atzinies, ka tās esot viņa pēdas. Savukārt uz jautājumu, kas viņaprāt ir lielākais bonuss, kļūstot vecākam, Džekmens pajokojis, ka tā esot „iespēja sēdēt pie pieaugušu cilvēku galda”.

foto: Vida Press
Džekmens ar meitu Āvu.

2017. gadā par seksīgāko vīrieti pasaulē atzīts kantri mūziķis Bleiks Šeltons. Iepriekšējos gados šis gods ticis aktieriem Dveinam Džonsonam, Bredam Pitam, Džordžam Klūnijam, Džonijam Depam, Harisonam Fordam, Raienam Reinoldsam un britu futbola zvaigznei Deividam Bekhemam.
„Visseksīgākā vīrieša” titulu „People” pirmoreiz piešķīra 1985.gadā, kad to saņēma tolaik 29 gadus vecais Mels Gibsons.