foto: Dennis Van Tine/Future Image/WENN.com/Vida Press
Meganas Mārklas māsa draud atklāt neglaimojošus noslēpumus par prinča Harija draudzeni
Meganas Mārklas pusmāsa Samanta izteikusies: ja karaliskā ģimene zinātu patiesību par Meganu, princis Harijs vairs nevēlētos ar viņu satikties.
Attiecības
2017. gada 4. aprīlis, 13:40

Meganas Mārklas māsa draud atklāt neglaimojošus noslēpumus par prinča Harija draudzeni

Kasjauns.lv

Prinča Harija (32) draudzenei, seriāla „Suits” aktrisei Meganai Mārklai (35) nav labas attiecības ar pusmāsu. Pēc tam, kad 51 gadu vecā Samanta izteikusies, ka viņas radiniece neiederas karaliskajā ģimenē, viņa piedraudējusi arī atklāt noslēpumus, kas Meganai „noteikti nepatiks”.

Meganas Mārklas pusmāsa Samanta Mārkla-Grānta gatavojas izdot ļoti atklātu grāmatu, kurā dalīsies atmiņās un atklās dažas „privātas” nianses par viņas divu rasu ģimeni. Grāmatai dots pagaidu nosaukums „The Diary of Princess Pushy’s Sister” („Princeses Uzbāzīgās māsas dienasgrāmata”) mudina domāt, ka šajos memuāros būs daudz rakstīts tieši par Meganu un ne tas glaimojošākais.

foto: Splash News/ Vida Press
Mazā Megana ar lielo māsu Samantu 1982. gadā.

„Es savā grāmatā stāstu par divu rasu ģimeni. Daru to atklātā, sirsnīgā, personiskā un sociāli svarīgā veidā,” izdevumam „Daily Star” norāda Samanta, kas ir Meganas pusmāsa no tēva Tomasa Mārkla pirmās laulības. Samanta arī brīdinājusi savu māsu aktrisi būt piesardzīgai.

„Varbūt kad Megana būs nobriedušāka un izlasīs grāmatu, viņa sapratīs. Šis tas no grāmatā rakstītā viņai nepatiks, šis tas, iespējams, patiks,” norādījusi Samanta, kas pati reiz centusies veidot aktrises un modeles karjeru.

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē draugu kāzas Jamaikā

Princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi kā pāris apmeklējuši Harija labākā drauga kāzas Jamaikā. Mācītājs, kurš laulājis jauno pāri, ...

gallery icon
33

Šī nav pirmā reize, kad Samanta centusies publiski nomelnot savu jaunāko un populārāko māsu.

Drīz pēc tam, kad pērnā gada oktobrī atklātībā nonāca vēsts par jauno karalisko mīlas stāstu, Samanta Meganu nosauca par „narcisistisku un savtīgu”. Floridā dzīvojošā grāmatas rakstniece apgalvo, ka pusmāsu audzinājusi 12 gadus, bet tiklīdz Megana iemantojusi popularitāti, viņa māsu vairs ne reizi nav pieminējusi.

„Karaliskā ģimene būtu šausmās, ja zinātu, ko viņa ir nodarījusi savai ģimenei,” izteikusies Samanta. „Patiesība nogalinātu viņas attiecības ar princi Hariju. Viņš vairāk nevēlētos ar Meganu satikties, jo šīs atklāsmes parādītu Meganu ļoti sliktā gaismā. Esmu pārliecināta, ka Harijs un viņa ģimene pēc tam nevēlētos nekā kopīga ar viņu.”

Megana Markla apstiprina attiecības ar princi ar kaklarotas palīdzību

Aktrise Megana Markla nēsā zelta ķēdīti, ko rotā divi burtiņi – „M” un „H”, kas ir viņas un prinča Harija ...

gallery icon
6

Lai gan Megana kā seriāla „Suits” aktrise ir pazīstama jau kādu laiku, Samanta par ģimenes nesaskaņām izvēlējusies runāt tikai tagad, kad Megana apstiprinājusi romantiskās attiecības ar princi un nosaukusi sevi par „laimīgāko meiteni pasaulē”.

Lai gan iepriekš izskanējusi informācija, ka tieši princis Harijs pirmais sācis izrādīt uzmanību Meganai un „aplidojis” viņu, kad Megana vēl nebija brīva, māsai Samantai ir pavisam cits viedoklis, un viņa to uzticējusi bulvārpreses izdevumam „The Sun”: „Holivuda viņu izmainīja. Es domāju, ka tas ir viņas apzināts mērķis kļūt par princesi. Viņa par to sapņoja vēl tad, kad bija maza meitene un televīzijā vēroja karalisko ģimeni.”

Klīst runas, ka princis Harijs esot gatavs bildināt Meganu jau tuvākajā laikā un, iespējams, jau šogad pat abiem varētu skanēt kāzu zvani.

Amerikāņu aktrise Megana Mārkla

gallery icon
37