Kā mazāk gribēt?
Attiecības
2009. gada 13. oktobris, 16:17

Kā mazāk gribēt?

Jauns.lv

Dažkārt mēs nomokām pašas sevi, kaut ko apņemoties. Ceļam gaisa pilis un pēc tam pārdzīvojam, ka neizdodas. Homeopāte Inguna Vecvagare sevi no šā niķa ir atradinājusi.

“Manā dzīvē kampaņu veidā nenotiek nekas. Ja kaut ko vēlos, tūlīt arī realizēju. Vairos lolot tādus tukšus sapņus, jo, kad pārāk ilgi par kaut ko tiek sapņots, domāts un runāts, rodas sajūta, ka nu jau man tas ir... Bet nav jau.

Noteikti zinu, ka gribu būt vesela un ar tik skaidru un veselīgi domājošu galvu, lai varu labi strādāt. Darbs, ko strādāju, man ir ļoti nozīmīgs, nudien, to darot, gribu justies labi. Tā man ir motivācija, lai nepārēstos, nepārstrādātos, nenodarītu sev ļoti pāri, lai es laikus apstātos un atpūstos. Tā ir mana nostāja, tā es gribētu arvien biežāk... Visi visu grib, bet, kā smejos, es gribu mazāk gribēt. Protams, bez vēlmēm nevar, bet ir jāmāk tās atšķirt no vajadzībām. Jo – kas ir vajadzības? Apģērbs, lai ir silti, ēdiens, lai vari kustēties, un jumts virs galvas. Pārējās ir tikai vēlmes. Un es vēlos, lai man to būtu mazāk, lai nevajadzētu savu enerģiju lieki tērēt visādām dumjībām, jo tikai tad varēšu īstenot to, ko no sirds vēlos. Tāpēc gribu un cenšos dzīvot ar sajūtām. Darīt to, kas man konkrētajā brīdī šķiet svarīgi.”   

kasjauns.lv