1dienas
19stundas
32minūtes
47sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Dejotāji Mailīši ar bērnu ballīti nosvin jauno telpu atklāšanu. FOTO

Dejotāji Mailīši ar bērnu ballīti nosvin jauno telpu atklāšanu. FOTO

Jauns.lv

Ar izritinātu sarkano paklāju un sirsnīgu ballīti dejotāju pāris Viola Abramova-Mailīte un viņas vīrs Rihards Mailītis savas deju skolas audzēkņus ieveda jaunajās studijas telpās.

Dejotāji Mailīši ar bērnu ballīti nosvin jauno tel...
Kamēr pašiem savu bērnu vēl nav, Viola un Rihards visu uzmanību un mīlestību velta saviem mazajiem deju studijas audzēkņiem.
Kamēr pašiem savu bērnu vēl nav, Viola un Rihards visu uzmanību un mīlestību velta saviem mazajiem deju studijas audzēkņiem.

Viola Abramova – Mailīte un Rihards Mailītis - daudziem TV skatītājiem joprojām palikuši atmiņā kā šova „Dejo ar zvaigzni” dalībnieki. Viola dejoja tandēmā ar augumā raženo spēkavīru Raivi Vidzi un plūca šovā uzvaras laurus, bet Riharda deju partnere bija dziedātāja Elīna Fūrmane.

Nu jau ilgāku laiciņu Viola un Rihards ir precējušies, viņi vada paši savu deju studiju „RV Studio”, kurā zināšanas dejotprasmē nodod gan maziem, gan lieliem dejotgribētājiem. Viņi gan paši pielikuši punktu savai profesionālajai karjerai, taču katru gadu rīko deju sacensības un piedalās citu rīkotos deju konkursos, kur Violas un Riharda audzēkņi saņēmuši jau vairākas godalgas.

„No Skonto halles, kur mācījām bērnus iepriekš, tagad esam pārcēlušies uz Laboratorijas ielu. Priecājamies, ka izdevās iekārtot ļoti mājīgas un plašas telpas. Tagad mums ir divas deju zāles, divas atsevišķas garderobes, uzgaidāmā telpa ar ērtiem dīvāniem, kafijas aparātu, WI-FI un citām ērtībām. Protams, ir arī dušas, labierīcības, kā arī maza solāriju studija,” lepojas Viola.

Jauno studijas telpu atklāšanas ballītes viesus priecēja „RV Studio” audzēkņi ar deju paraugdemonstrējumiem. Ar muzikālu priekšnesumu deju zāli pieskandināja šlāgerdziedātāja Ineta Rudzīte, savukārt TV šovu „Dejo ar zvaigzni” dalībnieces Ievas Kemleres vadībā viesiem bija iespēja apgūt latino deju soļus.

„RV Studio” jauno telpu atklāšanas ballīte

Kasjauns.lv/Foto: Inta Mengiša