Sestdien Rīgā notiks bērnu preču tirdziņš „Andele Mandele Kids”
Ne tikai apavus, bet arī apģērbu un citas noderīgas un labi saglabātas lietas, kas palikušas par mazu pašu atvasēm, 80 mammas izpārdos par izdevīgām cenām tirdziņā „Andele Mandele Kids”.
2012. gada 22. augustā, 14:28

Sestdien Rīgā notiks bērnu preču tirdziņš „Andele Mandele Kids”

Jauns.lv

Pošot bērnus skolas un bērnudārza gaitām, vecāki aicināti izdevīgi iepirkties populārajā tirdziņā „Andele Mandele Kids”, kas Rīgā norisināsies jau šo sestdien, 25. augustā.

Sestdien Rīgā notiks bērnu preču tirdziņš „Andele ...

Tradicionālais tirdziņš, kur vecāki tiksies, lai izpārdotu drēbes un apavus, kas pašu mazajiem vairs neder, vai arī iemainītu, iegādātos ko jaunu, košu un noderīgu savām atvasēm par īpaši pievilcīgām cenām, galvaspilsētā tiek rīkots jau trešo reizi. Šoreiz plānotais tirgotāju skaits sasniedzis jau 80 dalībnieku, un tas nozīmē, ka izvēle tirdziņā solās būt sevišķi plaša.

Piedāvājuma klāstā būs preces bērniem no zīdaiņa līdz pat 12 gadu vecumam. Apģērbs, apavi, aksesuāri, rotaļlietas, skolas somas, un daudzas citas noderīgas lietas.  Arī par grūtniecēm nebūs piemirsts.

„Kā ikkatrā Andelē, arī šoreiz paredzēts īpašais labdarības stūrītis, tādēļ , ja jums ir apģērbi, ko ziedot mazajām sirsniņām - ar prieku to pieņemsim un nogādāsim tiem, kam šī nesavtīgā palīdzība patiešām nepieciešama. sola „Andele Mandele” idejas autore un organizatore Līva Jaunozola.

Bērnu lietu tirdziņš „Andele Mandele Kids” norisināsies šo sestdien, 25. augustā, no plkst. 11.00-16:00 Dzirnavu ielā 67, „Galleria Riga” 5. stāvā.


Kasjauns.lv / Foto: no privātā arhīva