foto: Facebook
Šis stāsts var radīt cerību tiem, kas patlaban izdzīvo sāpīgu šķiršanos
Šona un viņa bijušās sievas stāsts var kalpot kā iedvesma katram, kurš jebkad izjutis šķiršanās sāpes.
Attiecības
2017. gada 14. septembris, 08:13

Šis stāsts var radīt cerību tiem, kas patlaban izdzīvo sāpīgu šķiršanos

Kasjauns.lv

Kā jau vairākumam ļaužu šajā sarežģītajā un rūpju pilnajā pasaulē, arī Šonam Veilenam (Sean Whalen) un viņa bijušajai sievai bija neapskaužami sāpīga un emocionāla šķiršanās. Pārvedot bērnus no vienām mājām uz otrām, viņus pavadīja policijas ekipāža, lai kaut cik paglābtu bijušos dzīvesbiedrus no konfliktiem un savstarpējiem pārmetumiem. Savukārt komunicēt viņi varēja vien ar advokātu starpniecību.

Veilena dusmas bija tika lielas, ka viņš knapi valdījās, lai nemestos ar dūrēm virsū savas bijušās sievas mīļākajam, ar kuru nu jau viņa bija apprecējusies. Bijušajiem laulātajiem ir trīs bērni, un šķiršanās viņu attiecībās bija radījusi pamatīgu spriedzi, raksta brightside.me.

Lai sarežģītā situācija mainītos, vajadzēja pāris gadus. Tomēr pēdējā laikā bijušo dzīvesbiedru attiecības ir uzlabojušās. Turklāt uzlabojušās tik ļoti, ka var iedvesmot arī pārējos. Veilens sociālajā tīklā Facebook dalās foto, kurā lielā apvienotā ģimene redzama, kopā pusdienojot. Šis stāsts var radīt cerību tiem, kas patlaban izdzīvo sāpīgu šķiršanos.

Šona pieredze nav atstājusi cilvēkus vienaldzīgus. Fotogrāfijai vairāk nekā 578 tūkstoši ļaužu uzspieduši “Patīk”, savukārt 218 tūkstotis ar šo stāstu dalījušies savā profilā.

Veilens ar savu stāstu grib pavēstīt citiem, ka patiešām ir iespējams pašam izlemt, kā dzīvot un vai būt laimīgam, vai ne. Var izvēlēties, kā savā starpā komunicēsiet un kā uzvedīsieties. Vienkārši var nolemt dzīvot saticīgi.

Lūk, ziņa, kas papildina Šona Veilena “Facebook” publicēto ierakstu: “Tā ir mana bijusī sieva un viņas vīrs. Mūsu trīs bērni un divi viņu bērni. Šovakar viņi uzaicināja mani vakariņās. Pirms pieciem gadiem man un viņai vajadzēja policijas eskortu tikai tam vien, lai paņemtu un pārvestu bērnus. Mēs sazinājāmies tikai caur advokātiem. Gribēju piekaut viņas draugu (tagad vīru). Taču šovakar mēs smējāmies, rotaļājāmies ar bērniem un baudījām šo vakaru. Nekad nepadodieties, draugi. MIERS ir izvēle. Tā ir TAVA izvēle. Nevis VIŅU izvēle. “Jā, bet viņš…” – “Jā, bet viņa…” Tam, ko dara tavs bijušais partneris, NAV NOZĪMES. TU IZVĒLIES, kā un ko teikt. TU IZVĒLIES, kā un ko darīt. Pat, ja viņi cenšas ar tevi cīnīties. ĪPAŠI tad, ja viņi cenšas ar tevi cīnīties. IZVĒLIETIES un radiet MIERU, DZĪVOJIET MIERĀ.”