Notiks grandioza drēbju skapju izpārdošana „Andele Mandele Grand”
2013. gada 26. marts, 14:52

Notiks grandioza drēbju skapju izpārdošana „Andele Mandele Grand”

Jauns.lv

Šo sestdien, 30. martā Skonto hallē norisināsies visu laiku lielākā drēbju skapju izpārdošana „Andele Mandele Grand”, kurā piedalīsies rekordliels dalībnieču skaits - pavisam 850 tirgotājas.

Tirdziņā „Andele Mandele” gan tirgojusies, gan veiksmīgi iepirkusies arī stiliste Dana Dombrovska.

„Pērļu medību” galvenā organizatore Līva Jaunozola sola, ka apmeklētājiem būs iespēja ne tikai ielūkoties 850 dalībnieču drēbju skapjos, bet arī Latvijas Nacionālā teātra izrāžu tērpu krājumos, lai atrastu tur savu „pērli“ par ārkārtīgi vilinošām cenām. „Andele Mandele” ir lielisks veids, kā atsvaidzināt savu garderobi vai arī atbrīvoties no lietām, kas jums vairs neder, ir morāli novecojušas, savukārt citām „pērļu medniecēm” var būt īsts atradums.

Jaunozola informē, ka pasākumam ir rezervēta visa Skonto halle 7350 kvadrātmetru platībā, un to apgaismos jaudīgie futbola maču prožektori. Iepirkšanās vietā enerģijas atjaunošanai būs zona, kur iemalkot kafiju, kādu atspirdzinošu dzērienu un iegādāties uzkodas.

Kā katru reizi, pasākumā darbosies labdarības stūrītis, kur neizpārdotās mantas tirgotājas varēs ziedot labdarības organizācijām. Iepriekšējā Grand andelē tika saziedoti divi pilni busiņu furgoni ar kvalitatīvām drēbēm, kas tika nogādātas uz Ķeguma un Daugavpils skolām un bērnunamiem.

Vērienīgās Pērļu medības „Andele Mandele Grand” Skonto hallē

gallery icon


Kasjauns.lv/Foto: Inta Mengiša