49 gadi, un joprojām lieliskā formā! Kas jādara, lai arī TU viņas vecumā izskatītos kā topmodele Ella Makfersone?
2013. gada 14. jūnijs, 18:20

49 gadi, un joprojām lieliskā formā! Kas jādara, lai arī TU viņas vecumā izskatītos kā topmodele Ella Makfersone?

Jauns.lv

90. gadu topmodele Ella Makfersone joprojām ir nevainojamā formā. Britu izdevumam The Mirror viņa stāsta, kā saglabāt labu izskatu pēc 40 gadu vecuma.

Raugoties uz Makfersoni, grūti noticēt, ka slavenajai modelei ir 49 gadi. Kāds ir Ellas nevīstošā skaistuma noslēpums? Pati modele apgalvo, ka visa pamatā ir uzturs. «Es ēdu visu, ko vēlos, taču man negaršo tas, kas garšo vairākumam,» saka Makfersone. Gadu gaitā viņa ir atteikusies no neveselīgas pārtikas, tāpēc ievērot veselīga uztura pamatprincipus, viņai nesagādā problēmas. «Figūru ir viegli saglabāt, ja tas nenāk caur mokām,» smejas modele.

Īpašai nozīmei Makfersones dzīvē ir intensīviem treniņiem, kam viņa velta noteiktu laiku katru dienu. Obligāts labas pašsajūtas priekšnoteikums ir veselīgs miegs, kam modele velta 8 stundas.

Savulaik, pateicoties savai satriecošajai figūrai, Makfersone ieguva iesauku The Body (ķermenis). Lai arī modele joprojām izskatās lieliski, bikini viņa vairāk nebildētos. «Tas būtu vienkārši smieklīgi, atkal es bikini? Nu cik tad var!» par sevi paškritiski izsakās Ella.

Ja vēlies 49 gadu vecumā izskatīties kā Makfersone, tav jāizslēdz no sava uztura cukurs un miltu produkti. Vienīgais saldums, ko atļaujas modele, ir krūzīte karstās šokolādes no rītiem. Reizēm Ella pagrēko ar Taizemes ēdieniem, taču ne pārāk bieži. Viņa ēd tikai organisku pārtiku un pilnībā atteikusies no alkohola un cigaretēm. Modele izvēlas tikai un vienīgi dabisku sejas, matu un ķermeņa kosmētiku. Katru dienu viņa lieto vitamīnus, minerālus un izdzer vidēji 3 litrus ūdens.

Vēl viens no modeles labās pašsajūtas un izskata noslēpumiem ir iespēja darīt to, ko viņa vēlas. «Lai labi justos, ar gadiem jāmazina darba slodze un vairak laika jāvelta ģimenei,» ir pārliecināta modele. Jāatzīmē, ka to viņa var atļauties. Ilgus gadus Makfersone  atradās pasaules pelnošāko topmodeļu sarakstu augšgalā, joprojām lielus ienākumus Ellai ienes viņas veļas un peldkostīmu līnija. Bez tam pavisam nesen modele saderinājās ar miljardieri Džefriju Soferu.


Kasjauns.lv / Foto: Bulls Press