Viņa uzdrīkstas dzīvot tā, kā parasti dzīvo vīrieši. Evija Skulte intervijā "OK!"

Viņa uzdrīkstas dzīvot tā, kā parasti dzīvo vīrieši. Evija Skulte intervijā "OK!"

Jauns.lv

Jaunajā žurnālā "OK!" - atklāta saruna par vīriešiem, neuzticību un attiecībām ar aktrisi Eviju Skulti. Intervija ar noslēgto un brīžiem visai skarbo Lauri Dzelzīti. Drosmīgam izaicinājumam uz ūdens, pamēģinot ekstrēmos sporta veidus, ļaujas TV raidījumu un šovu vadītāja Anna Rozīte un aktrise Zane Vaļicka.

Viņa uzdrīkstas dzīvot tā, kā parasti dzīvo vīrieš...

Agnese Zeltiņa sarunājas ar itāļu aktieri Paskvāli Kassalia, kurš jau septiņus gadus neatlaidīgi cenšas iekarot Holivudu.

Skaidrojam, kāpēc Holivudas slavenības priekšroku dod attiecībām ar padotajiem. Kam izgājis cauri Mets Deimons, lai iegūtu tādu fizisko formu, kāda bija vajadzīga jaunajā filmā Elizeja. Stāsts par talantīgo dziedātāju un dziesmu autori Eimiju Vainhausu – šogad viņai apritētu trīsdesmit gadu. Lielbritānija sagaidījusi troņmantnieku – jaundzimušā mazuļa fotogrāfijas un Kembridžas hercoga un hercogienes dzīve pēc lielā notikuma.

Kā arī – rudens un ziemas sezonas modes tēli, netradicionālas skaistumkopšanas metodes slavenību gaumē, jauna, efektīva un vienkārša astoņu stundu diēta, vasaras pilnbrieda ēdiens gailenes un aizraujošs ceļojums uz Krievijas tālāko punktu – neparasto un skarbo Vladivostoku.

Žurnāls "OK!" / Publicitātes foto