Vēlies lūpukrāsu par 200 latiem ar Lady Gagas seju? Lūdzu! FOTO
Meja Suma slavenību portretus iemūžinājusi lūpukrāsās.
2013. gada 9. novembris, 11:16

Vēlies lūpukrāsu par 200 latiem ar Lady Gagas seju? Lūdzu! FOTO

Jauns.lv

Singapūras māksliniece Meja Suma (May Sum) izvēlējusies savdabīgu veidu, kā izpaust savu skulptores talantu. Viņa iemūžinajusi slavenību sejas uz… lūpu krāsām.

Kosmētikas kompāniju MAC, Estée Lauder, YSL, Max Factor ražotās lūpukrāsas māksliniece pārvērtusi mākslas darbos. Šajos 3D portretos atainotas ietekmīgākās modes industrijas un šovbiznesa figūras. Merilina Monro, Odrija Hepberna, Koko Šanele, Tvigija, princese Diāna, līdzās mūsdienu ikonām Annai Vintūrai, Viktorijai Bekhemai. Vivjenai Vestvudai un Lady Gaga.

Savus mākslas darbus māksliniece tirgo internetveikalā par skulptūrām atbilstošu cenu – sākot no 280 britu mārciņām (Ls 230) Viņa izmanto daudzveidīgu krāsu paleti, sākot no purpura, rozā un oranžiem toņiem, līdz atturīgi brūniem. Šie nav pirmie Mejas Sumas centieni veidot skulptūras lūpu krāsās. To māksliniece darījusi jau iepriekš un viņas darbi ir labi zināmi Āzijā, bet šobrīd kļūst arvien populārāki Anglijā un Amerikā. Kopumā stila ikonu lūpukrāsu kolekcijā ietilpst darbi ar 30 personāžiem.

Starp citu, ja vēlies, vari pasūtīt pati savu portretu – lūpukrāsu. Atliek nosūtīt māksliniecei savu fotogrāfiju un pēc divām nedēļām saņemsi šo unikālo mākslas darbu. Tikai jāatceras, ka lūpu krāsa jāglabā sausā vietā, ar labu ventilāciju, 17-25℃ temperatūrā. Vai ar šādu lūpu krāsu krāsot lūpas? Tas jau ir gaumes un naudas maciņa biezuma jautājums.

Kasjauns.lv / Foto: All Over Press