Jolanta Gulbe-Paškeviča grēko saldi

Jolanta Gulbe-Paškeviča grēko saldi

Jauns.lv

“Vai esi gatava grēkot?” raidījuma “Garšīgi dzīvojam” vadītājs Jānis Ozols jautā 1. decembra raidījuma viešņai dziedātājai Jolantai Gulbei-Paškevičai. “Skatoties – kā,” domīgi saka Jolanta, un viņas acis noslēpumaini uzmirdz.

Jolanta Gulbe-Paškeviča grēko saldi...

Kā tieši Jolanta Gulbe-Paškeviča ļāvās grēkam un kā tas garšoja – skatieties raidījumā. Ka jau ierasts, arī 1. decembra raidījumā četri gardi un šajā reizē arī krāsaini ēdieni Ziemassvētku gaidās. Šosvētdien pulksten 9.25 TV3 varēs gatavot kopā ar raidījuma dalībniekiem fantastiski un grēcīgi gardu karsto šokolādi, vistas fileju, pildītu ar spinātiem un granātābola sēkliņām, pildītus tomātus ar Grana Padano sieru, baltmaizes drupačām un zaļumiem un dzērveņu un pistāciju cepumus.

Ja vēlaties jau svētdien pagatavot raidījumā redzētos ēdienus, iepriekš sagādājiet šādus produktus:

Karstajai šokolādei divām personām vajadzēs:

140 g tumšās šokolādes

200 g saldā krējuma

60 ml piena

2 vistas filejas

1 ēdamkarote sviesta

Sāls, malti pipari

Pildītajiem tomātiem vajadzēs:

6 nelieli tomāti

200 g baltmaizes drupaču vai rīvmaizes

100 ml augstas kvalitātes olīveļļas

150 g Grana Padano siera

Sauju svaigu sīki kapātu pētersīļu

Dzērveņu un pistāciju cepumiem vajadzēs:

260 g miltu

½ tējkarotes kanēļa

½ tējkarotes sāls

180 g mīksta sviesta

60 g cukura plus nedaudz apviļāšanai

1 ēdamkarote skābā krējuma

Rīvēta miziņa no pusapelsīna

50 g lobītu pistāciju

60 g kaltētu dzērveņu

1 ola

Tiekamies, gatavojot krāsainas un grēcīgi gardas pusdienas jau šosvētdien, 1. decembrī, TV3 pulksten 9.25 no rīta vai atkārtojuma TV3 Play, kā arī Rīgas Centrāltirgus mājaslapā. Stundu pēc raidījuma precīzas ēdienu receptes paredzēts publicēt portālā www.kasjauns.lv un Rīgas Centrāltirgus mājaslapā http://www.rct.lv/lv/tv-garsigi-dzivojam/

Anda Leiškalne/Foto: Jānis Saliņš